LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member squeeks's Avatar
    Member #
    78001
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    spokane, wa
    Posts
    3
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    config buttons on black ops?

    I have a Top Shot Elite peripheral and was wondering if you can change the button actions for COD Black Ops? for example make fire button z rather than B.

  2. Ads


  3. #2
    Ur own personal Homeslice HomieG's Avatar
    Member #
    70848
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Not from the hood...
    Posts
    304
    Friends
    59
    Wii Friend Code: $post[field5]
    1234-1234-1234-1234
    Yea I don't think so I spent nearly 15 minutes seeing if u could change it to custom like in the other cod games but didn't find it =[

    Spoiler Alert!

  4. #3
    WiiChat Member DOAPevuhl's Avatar
    Member #
    75443
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    VA Beach
    Posts
    62
    Friends
    5
    Wii Friend Code: $post[field5]

    button layout

    it's customizable button layouts in Black Ops just like it was on MWR

  5. #4
    Ur own personal Homeslice HomieG's Avatar
    Member #
    70848
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Not from the hood...
    Posts
    304
    Friends
    59
    Wii Friend Code: $post[field5]
    1234-1234-1234-1234
    How? Like u set it by pushing a button instead of preset controls?

    Spoiler Alert!

  6. #5
    WiiChat Member DOAPevuhl's Avatar
    Member #
    75443
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    VA Beach
    Posts
    62
    Friends
    5
    Wii Friend Code: $post[field5]

    controls

    go to your controls menu and at the bottom of the presets theres "custom" and you can change whatever controls you want

  7. #6
    Ur own personal Homeslice HomieG's Avatar
    Member #
    70848
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Not from the hood...
    Posts
    304
    Friends
    59
    Wii Friend Code: $post[field5]
    1234-1234-1234-1234
    What r u talking about bottom it's just a list and then u go to controller settings or something like that and just scroll over to the right or left and I haven't seen custom.

    Spoiler Alert!

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Rate the last movie you saw
    By TeamLiam in forum The Entertainment Lounge
    Replies: 1151
    Last Post: 01-19-2014, 12:17 PM
  2. What anime are you watching at the moment?
    By Ness in forum The Anime Lounge
    Replies: 1331
    Last Post: 10-31-2013, 01:02 AM
  3. TV Show King 2
    By emtsince01 in forum Nintendo Wii Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 04-23-2010, 11:47 AM
  4. Make your own SNES games
    By DBloke in forum Retro Consoles
    Replies: 8
    Last Post: 02-12-2010, 11:19 AM

Search tags for this page

button layout for top shot elite
,

call of duty black ops wii can you use the top shot elite

,
can i use wii top shot elite with blaxk ops
,
can top shot elite gun be used with cod?
,
can you use a top shot elite for call of duty
,
does top shot elite work with call of duty
,
is top shot elite compatible with black ops wii
,

is top shot elite compatible with call of duty mw3 for wii

,

top shot elite black ops

,

top shot elite black ops controls

,
top shot elite wii call of duty
,
topshot elite controlerf?r black ops
Click on a term to search for related topics.