LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    WiiChat Member SENSENMANN's Avatar
    Member #
    80404
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    UK at the moment
    Posts
    15
    Friends
    1
    Wii Friend Code: $post[field5]

    General gameplay question.

    I'm relatively new to the new Goldeneye. I noticed that I really haven't seen anybody using mines, and I can't figure out how to throw flash grenades.

    I know total n00b right.

  2. #2
    WiiChat Member Ryno's Avatar
    Member #
    80272
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    London
    Posts
    26
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Depends which controls you use, |I use the Wii Pro controller, and it's the button above the shoot button to throw them and a button to toggle between each item, ie flash grenade, normal grenade and smoke grenade.

  3. #3
    WiiChat Member SENSENMANN's Avatar
    Member #
    80404
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    UK at the moment
    Posts
    15
    Friends
    1
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Thanks!

  4. #4
    Pft! >.> Kira's Avatar
    Member #
    80125
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    WiiChat
    Posts
    319
    Friends
    64
    Wii Friend Code: $post[field5]
    1234-1234-1234-1234

    .

    Quote Originally Posted by SENSENMANN View Post
    Thanks!
    It depends on your level.

    Add me:170577446819
    If you add me let me know by a private message.

  5. #5
    WiiChat Member CALE109's Avatar
    Member #
    78411
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Indiana, USA
    Posts
    79
    Friends
    13
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Mines become available later in your career on GoldenEye. When you get them, depending on what type of controls you have, you'll be able to switch between mines and grenades. For now, if you are using the "Distraction" gadget, you can flip back and forth between two frags, two flash, and two smoke grenades.

    Happy hunting.
    FC: 4163-0418-1190
    Facebook: Cale Worley (mention GoldenEye in friend request)

  6. #6
    WiiChat Member Steve0011's Avatar
    Member #
    80400
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    STL
    Posts
    14
    Friends
    1
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I have a new Question

    How Do You Host? I have been playing for a while but never host. In all game modes.
    Is it a Wii setting?
    Goldeneye FC - 199118574598
    Username - STL 0011

    Yahoo ID : stevegags11

  7. #7
    WiiChat Member Jawn's Avatar
    Member #
    80482
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    California
    Posts
    30
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by Steve0011 View Post
    I have a new Question

    How Do You Host? I have been playing for a while but never host. In all game modes.
    Is it a Wii setting?
    If you're searching alone and it can't find an existing host, if your connection is good enough it'll make you host. The top of the screen will say "Waiting for 3 more player(s)..." and you're given the chance to vote for a map. The Interval counts down from 20 once you have 4 people in a lobby.

    If you're not hosting, your connection might not be able to handle it or you might just be getting placed into games quickly.

    I've also noticed that it won't make me a host if I'm searching with a party, but I'm not certain that's a blanket statement or just anecdotal experience.

  8. #8
    WiiChat Member Steve0011's Avatar
    Member #
    80400
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    STL
    Posts
    14
    Friends
    1
    Wii Friend Code: $post[field5]
    If you're searching alone and it can't find an existing host, if your connection is good enough it'll make you host.

    Not Here , When searching , all it does is search NEVER have I hosted...
    I am on ATT DSL can't believe isn't good enough to host...

    The top of the screen will say "Waiting for 3 more player(s)..." and you're given the chance to vote for a map. The Interval counts down from 20 once you have 4 people in a lobby.

    I only see this when I get into another host's game.

    If you're not hosting, your connection might not be able to handle it or you might just be getting placed into games quickly.

    Again I am on DSL, and there is times it will search for a game for a long time But never host..

    I've also noticed that it won't make me a host if I'm searching with a party, but I'm not certain that's a blanket statement or just anecdotal experience.[/QUOTE]

    But you do get to host some times??
    Goldeneye FC - 199118574598
    Username - STL 0011

    Yahoo ID : stevegags11

  9. #9
    WiiChat Member TKING11's Avatar
    Member #
    80033
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Gobbles, MI
    Posts
    212
    Friends
    13
    Wii Friend Code: $post[field5]
    The hosting thing is a toss up....really. I have crap connection and it always makes me host so I lag really bad. I am constantly getting out and finding a game where I don't host. Then that person either host quits or quits after match and I repeat the process. Really annoying.

    Basically if your names at the top you are host, luck of the draw you can't choose it.

  10. #10
    WiiChat Member Steve0011's Avatar
    Member #
    80400
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    STL
    Posts
    14
    Friends
    1
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by TKING11 View Post
    The hosting thing is a toss up....really. I have crap connection and it always makes me host so I lag really bad. I am constantly getting out and finding a game where I don't host. Then that person either host quits or quits after match and I repeat the process. Really annoying.

    Basically if your names at the top you are host, luck of the draw you can't choose it.

    This is understandable, But I have a good connection and NEVER host tho..
    I have never been on top so I have never hosted...
    When i connect to a game it will search and search untill there is some one else hosting..
    Again is there a setting on the WII to allow me to be the host?
    Or am I just screwed. lol
    Goldeneye FC - 199118574598
    Username - STL 0011

    Yahoo ID : stevegags11

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. New Girl (:
    By rosieee15 in forum Introduce Yourself
    Replies: 53
    Last Post: 01-28-2010, 01:44 PM
  2. A First or Second Hello
    By WMBQ in forum Introduce Yourself
    Replies: 45
    Last Post: 01-02-2010, 12:25 PM
  3. Hotel Dusk: Help me!
    By Deathmetalmaster in forum Nintendo DS
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2007, 02:02 PM
  4. The Wii Newsletter *Unofficial/Not Comfirmed*
    By GreyKirby in forum Nintendo Wii Chat
    Replies: 221
    Last Post: 12-04-2006, 08:01 PM

Search tags for this page

007 wii how do you throw distraction?
,
goldeneye 007 how to switch grenades
,

goldeneye 007 how to throw flash grenades

,
goldeneye wii how to throw distraction grenades multiplayer
,
goldeneye wii how to throw grenades multiplayer
,
goldeneye wii multiplayer throwing grenade
,
goldeneye wii smoke grenades multiplayer
,
how can i make a button the shoot on 007 for wii
,
how to grenades in goldeneye for wii mulltiplayer
,
how to throw smoke grenades in goldeneye 007 wii
,
wii bad to be host
,
wii hulu
Click on a term to search for related topics.