LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Hi and Help! :)

  1. #1
    Junior Member jazzdancer's Avatar
    Member #
    43614
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Hi and Help! :)

    Hi -I've had my Wii since about April 07 and SUDDENLY i'm having trouble w/both remotes (aka - sensor bar??)
    I synchronized both of my remotes, put new batteries in both and can't get the menu to respond. ---can't play any games. Can't see the cursor.
    I'm thinking maybe it's the sensor bar and read on another thread to synchronize the remotes/sensor bar.
    Anyone have any ideas here? Any help would be greatly appreciated. T.I.A.

    ....glad to have found wiichat!

  2. #2
    Senior Member CantGetAWii's Avatar
    Member #
    9325
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    WiiChat
    Posts
    6,418
    Friends
    34
    Wii Friend Code: $post[field5]
    3099-0319-5478-2979
    The only thing I could think of is make sure the Sensor bar setting is set for either above the TV or below it, which should coincide with where your bar is placed.

    CantGetAWii
    ProudWii60Owner


    'I don't want to go back, I want a new day & age.'


    Retired Moderator-[PM]


    Brawl FC: 4682-8172-0512 [PM for add]
    Quote Originally Posted by Sumn0ob
    So all we have to do to become mods is be online all time I can do that on break which is now

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts