LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 51 to 60 of 62
  1. #51
    Gearhead Surf Coder [DT]'s Avatar
    Member #
    33107
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Vilano Beach, FL
    Posts
    1,329
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by brendo
    Im still dissapointed that i cant run crysis at full specs though
    Hahaha, nice

    +1
    "I want to be more like the ocean, no talking, all action"
    - Jane's Addiction

    "Ga-blaaaaagh!!"
    - Liliane Eva

    "The grammar corrections around here are officially old and tired."
    - Celeste

  2. #52
    Controversial. DRMARIO's Avatar
    Member #
    40
    Join Date
    May 2006
    Location
    England
    Posts
    1,885
    Friends
    6
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0000-0000-0000-0000
    Quote Originally Posted by Gaz

    24" iMac 2.8Ghz DCE with 4GB RAM and a 320 HDD and 1TB EHDD

    + a mac mini
    Good grief! How much did you pay for that!?
    I'm getting an iMac in a couple of months, but I've decided i'm not paying more than I need to..After all , it's going to be my second PC. I'm sticking with windows for work, but the Mac'll be good for media yadda yadda.
    ANYWAY, yeah, I'm getting the 20" 250gb version..
    Only thing I'm worried about is, it's only 1gb memory..Will it run fast? Or will I need it upgrading?

    Enoch was right.


  3. #53
    Gaz
    Gaz is offline
    Poker Face :D Gaz's Avatar
    Member #
    10932
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    London / Plymouth
    Posts
    887
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2042-8451-0487-7303
    you will probs need to upgrade the ram, but what ever you do, don't buy it from apple. in total my imac cost like £1400, but i use my imac so much, so it's worth it.
    Mac Expert.

  4. #54
    Controversial. DRMARIO's Avatar
    Member #
    40
    Join Date
    May 2006
    Location
    England
    Posts
    1,885
    Friends
    6
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0000-0000-0000-0000
    Aye, but I'm sure you have a job Gaz!
    I don't have that sort of money to spend, I'm too bogged down with Coursework and crap to even CONSIDER getting a job.

    And how much does ram cost..and is it easy to install?
    And will I ABSOLUTELY need to replace it? I thought macs 'Just work' and don't crash o.o

    Enoch was right.


  5. #55
    WiiChat Member Apple Guy's Avatar
    Member #
    48287
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    227
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by paintba||er

    teh sex

    MacBook
    2.2 GHz Intel Core 2 Duo
    4GB RAM
    160GB HDD




    Mac mini
    1.66 GHz Intel Core Duo
    1GB RAM
    80GB HDD
    Exact same as him
    Weird
    If something isn't working try turning it off and on again


  6. #56
    WiiChat Member rukus's Avatar
    Member #
    23541
    Join Date
    May 2007
    Posts
    928
    Friends
    4
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by DRMARIO
    And will I ABSOLUTELY need to replace it? I thought macs 'Just work' and don't crash o.o
    not unless you do a lot of video/music editting. and even then it is not ABSOLUTELY necessary
    Wii Games: Legend of Zelda: Twilight Princess, Heatseeker, Excite Truck, Wii Play, NHL 2k9, Super Mario Galaxy, Super Strikers Charged, Shaun White Snowboarding, The Bigs, Guitar Hero: World Tour, Ghost Squad, Call of Duty: World at War, Wii Sports Resort, Punch-out!

    VC: Wave Race 64

    Homebrew Channel

  7. #57
    Tech Support nxcmp's Avatar
    Member #
    47959
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    USA
    Posts
    254
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0000-0000-0000-0000
    I have more then just 1 but I will post my main PC I use.

    Temps C: Idle CPU=41, GPU=51, HD=27 / Full Load CPU=57, GPU=72, HD=32
    OS: Vista 32-bit Home Premium (PC Score: 5.7)
    CPU: Core 2 Duo E6850 3.0gHz (3.6gHz OC) Cooling (Air ZALMAN 9500A)
    RAM: 2x512Mb Patriot DDR2 PC2-6400 800, 2x1Gb A-DATA DDR2 PC2-6400 800 / Ratio 1:1
    Video: eVGA Nvidia 8800 GT Superclocked (Overclocked, see Image)
    Motherboard: Asus P5B Deluxe
    HDD: Seagate Barracuda 400Gb SATA II 3.0Gb/s (ST3400620AS) + Vantec ICEBERQ Cooler
    PSU: Antec NeoPower 550 ATX12V
    Case Fans: 2 120mm Fans, 1 Front 1 Back
    3DMark06 Pro Score: 12660 (All Test Numbers) Link


    Check my Profile for information on my PC Tech Support services.
    -----------------------------------------------
    Check my Blog for "Program of the Week" every Tuesday. Suggestions welcome, PM me.

  8. #58
    Gaz
    Gaz is offline
    Poker Face :D Gaz's Avatar
    Member #
    10932
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    London / Plymouth
    Posts
    887
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2042-8451-0487-7303
    Quote Originally Posted by DRMARIO
    Aye, but I'm sure you have a job Gaz!
    I don't have that sort of money to spend, I'm too bogged down with Coursework and crap to even CONSIDER getting a job.

    And how much does ram cost..and is it easy to install?
    And will I ABSOLUTELY need to replace it? I thought macs 'Just work' and don't crash o.o
    from crucial you can get your ram for about 110, thats 2x2GB sticks, if you watch the price and buy at the right time you could get it for 95.

    mac's do just work, but if you got like 20 apps open at the same time your gunna want some more ram.
    Mac Expert.

  9. #59
    Controversial. DRMARIO's Avatar
    Member #
    40
    Join Date
    May 2006
    Location
    England
    Posts
    1,885
    Friends
    6
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0000-0000-0000-0000
    I think I might have to do without extra ram for the minute XD
    I'm pushing £700..JUST..I'm going to steal my neighbour for a day and use her ten percent student discount.

    Enoch was right.


  10. #60
    Pantscrapper Tomatktchp's Avatar
    Member #
    46302
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Idiotburg
    Posts
    174
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    7960-0425-2017-4327
    Quote Originally Posted by brendo
    Im still dissapointed that i cant run crysis at full specs though
    Oh yeah? Well, I can't run Crysis at all! Actually, I can't even play Half Life without the computer crashing. I thought it would be cool with a computer from the 1500s... something says me I've been owned...
    I did this signature myself!

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts