LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 31
  1. #11
    40lb box of rape ROB64's Avatar
    Member #
    40281
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Georgia
    Posts
    1,759
    Friends
    46
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0120-6723-8776-4093
    Quote Originally Posted by Default
    I got an error message

    Anyone know why?
    *cough*microsoft*cough*bill gates*cough*

    We seem to have gotten to the root of the problem.

  2. #12
    Wolf says Rawr Default's Avatar
    Member #
    19858
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    116
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Ahahaha
    Yes I know..
    But I'm a gamer..Mac wouldn't suite me nor any other OS
    I have a MAC.
    But thats for design and media


    Most people have a crazy cool signature..
    But I'm different I mostly prefer..
    The Default setting
    =]

    Brawl Wi-Fi: Wins - 0 Loses - 0 draws -0


  3. #13
    Gaz
    Gaz is offline
    Poker Face :D Gaz's Avatar
    Member #
    10932
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    London / Plymouth
    Posts
    887
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2042-8451-0487-7303
    Quote Originally Posted by Default
    I have a MAC.
    and so does every other object that is networkable

    Quote Originally Posted by Default
    Should I buy an external hard drive?
    why would you need an external HD? you running out of space?
    Last edited by Gaz; 03-27-2008 at 09:00 PM.
    Mac Expert.

  4. #14
    Gaz
    Gaz is offline
    Poker Face :D Gaz's Avatar
    Member #
    10932
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    London / Plymouth
    Posts
    887
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2042-8451-0487-7303
    Opps Double post ERROR!
    Mac Expert.

  5. #15
    Brand Spankin' New Dingaling's Avatar
    Member #
    54746
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    San Antonio
    Posts
    19
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    a usb flash drive is enough, xp loads those drivers for every computer i've run with. you just want to get all of the information you want off of the computer; if you don't you'll lose it forever. then you load your xp disc into the drive, reboot, tell your bios to boot from cd first, then run the install...........if you haven't done this before i don't recommend it.

    however, if you still want to, just make sure that during the install you delete ALL of the other partitions and tell xp to install to a fresh partition with a quick format. the rest of it is a cake walk if you can read the onscreen instructions.

    this way you get to stay away from the evil monster known as vista.

  6. #16
    Wolf says Rawr Default's Avatar
    Member #
    19858
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    116
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I'll have to think about that.
    Besides I don't have XP anymore
    It was lost when we moved


    Most people have a crazy cool signature..
    But I'm different I mostly prefer..
    The Default setting
    =]

    Brawl Wi-Fi: Wins - 0 Loses - 0 draws -0


  7. #17
    40lb box of rape ROB64's Avatar
    Member #
    40281
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Georgia
    Posts
    1,759
    Friends
    46
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0120-6723-8776-4093
    Quote Originally Posted by Dingaling

    this way you get to stay away from the evil monster known as vista.
    its not that bad.
    once you get over the tortoise-with-a-ball-and-chain speed, it's easier to use
    [/sarcasm]

  8. #18
    Wolf says Rawr Default's Avatar
    Member #
    19858
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    116
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    God This computer has 3G of RAM
    and a 500G hard drive (Too much I know lol)
    Yet if I try to download WoW from online via the 10 day free trial..
    ITS SO SLOW It gave me an estimated time of 52 hours to 36 hours..

    Anyway to speed this puupy up.
    I'll prob need vista 64 bit to upgrade my ram to 8 G's
    Not happening >.<


    Most people have a crazy cool signature..
    But I'm different I mostly prefer..
    The Default setting
    =]

    Brawl Wi-Fi: Wins - 0 Loses - 0 draws -0


  9. #19
    Brand Spankin' New Dingaling's Avatar
    Member #
    54746
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    San Antonio
    Posts
    19
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    you officially have shit in your computer that's hogging bandwidth

    those tools that i sent you, use them, or wipe your computer like i told you

  10. #20
    Wolf says Rawr Default's Avatar
    Member #
    19858
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    116
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Can I use the free version of each service?
    Or should I buy them?


    Most people have a crazy cool signature..
    But I'm different I mostly prefer..
    The Default setting
    =]

    Brawl Wi-Fi: Wins - 0 Loses - 0 draws -0


Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search tags for this page

application layer gateway service has stopped working

,

wii windows firewall vista

Click on a term to search for related topics.