LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 4 of 95 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast
Results 31 to 40 of 945
  1. #31
    Junior Member knx2's Avatar
    Member #
    3621
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Wii update

    My wii will not update... It connects to the router just fine and connects but just sits on the upgrade screen. Any ideas?

  2. #32
    Junior Member nikeguy911's Avatar
    Member #
    3511
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    4
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Yeah....leaving them blank doesn't do anything. Can you just tell me what settings I will need the router to be set at once I find the password?

  3. #33
    WiiChat Member Warbs87's Avatar
    Member #
    3837
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    8
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Hey I am having a problem with With the Wii Shop. I have updated my system and the internet is connected, I click on enter the shop and then it loads until i get the error 209600. Does anyone know what this error means? I have tried to call Nintendo but cant get ahold of anyone there and the automated menu doesnt help me for this.

    Thanks

    Warbs87

  4. #34
    gal
    gal is offline
    Junior Member gal's Avatar
    Member #
    3882
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Problem with my GameCube Memory Card

    Hi everybody,

    I'm form Mexico and I've acquired my Nintendo Wii. I inserted the GameCube Memory Card in the slot A and played my Cube games with no problems, but when I finished, turned off my Wii and tried to remove the Memory Card, I couldn't. It seems like it is stucked or something. Can you help me with this??

    GAL

  5. #35
    Junior Member Uber-Zeo's Avatar
    Member #
    3732
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    4
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by BlightedArt
    I'm sure there'll be a way to configure this. I mean c'mon, it'd be silly to put in a pointer ability that can't be configured... Just think Time Crisis, they had a similar build up for the light gun (I think) which you calibrate before playing.

    Consult your Wii Manual if you haven't already, there'll be something on the start-up screen options for calibrating your Wii pointer.
    Nothing about it. Mine is way off. I need to aim almost completely up, which really throws me off.

  6. #36
    I am Error alizerothree's Avatar
    Member #
    3475
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Calabasas,Calfornia
    Posts
    12
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I went to the Wii photo channel and when I went to start it just hung at a black screen.

  7. #37
    Junior Member elnegro's Avatar
    Member #
    3963
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Same problem with jittering!!!

    Quote Originally Posted by Kumoriken
    ((Well, since my previous post in here has been deleted since the thread is now a sticky, here it is again. xP))

    Well, I've started up my Wii, and it's a-****in'-mazing! But three things are kinda' buggin' me.
    One, when I moved the Wiimote around, it seems to be fine, but after a bit, I noticed it'd get kinda jittery and go off-track for a fraction of a second occasionally.
    Two, I've noticed that when I'm moving around the Wiimote, it's kind of... I dunno, off. It doesn't feel like it's in the right place, sometimes. Bugs me a bit...
    Three, I was playing Wii Sports, and with the baseball game, when I first held the "bat," it was working totally fine, and then I switched to pitching. When I went back to the batting position, the exact way I held the Wiimote the last time was doing something different. Instead of being over the Mii's shoulder, the tip was facing the camera angle.

    Anyone else having these problems? Any suggestions on how to fix or cope with them?

    Thanks! ^_^
    --Kumo
    _________
    Hello guys! New here. Im having the same problem youre having with the jittery pointer, but it only happens on the Wii Menu, nowhere else. The first time I played it everything was fine. It started happening when I tried to connect to the internet and did the sistem update. From there on everytime I turn on the console, If I move the remote at a moderate speed it Jitters a little bit, But if I go fast or really slow it doesnt jitter at all ! Im not sure what might cause the problem. It could be the "update" but I dont know. I dont have any problems with games, Its just the Main Wii Menu that does it. If somebody found a way to fix this, please let me know, As this might be a small problem but it gets annoying quick. Thanks for your time

  8. #38
    Junior Member elnegro's Avatar
    Member #
    3963
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by Kumoriken
    ((Well, since my previous post in here has been deleted since the thread is now a sticky, here it is again. xP))

    Well, I've started up my Wii, and it's a-****in'-mazing! But three things are kinda' buggin' me.
    One, when I moved the Wiimote around, it seems to be fine, but after a bit, I noticed it'd get kinda jittery and go off-track for a fraction of a second occasionally.
    Two, I've noticed that when I'm moving around the Wiimote, it's kind of... I dunno, off. It doesn't feel like it's in the right place, sometimes. Bugs me a bit...
    Three, I was playing Wii Sports, and with the baseball game, when I first held the "bat," it was working totally fine, and then I switched to pitching. When I went back to the batting position, the exact way I held the Wiimote the last time was doing something different. Instead of being over the Mii's shoulder, the tip was facing the camera angle.

    Anyone else having these problems? Any suggestions on how to fix or cope with them?

    Thanks! ^_^
    --Kumo
    _________
    Hello guys! New here. Im having the same problem youre having with the jittery pointer, but it only happens on the Wii Menu, nowhere else. The first time I played it everything was fine. It started happening when I tried to connect to the internet and did the sistem update. From there on everytime I turn on the console, If I move the remote at a moderate speed it Jitters a little bit, But if I go fast or really slow it doesnt jitter at all ! Im not sure what might cause the problem. It could be the "update" but I dont know. I dont have any problems with games, Its just the Main Wii Menu that does it. If somebody found a way to fix this, please let me know, As this might be a small problem but it gets annoying quick. Thanks for your time

  9. #39
    WiiChat Member nazukeoya's Avatar
    Member #
    4026
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    10
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    7208-3965-3403-8150
    nikeguy911:

    i had the same problem. how i fixed it was that i did the manual setup, retreieved the Wii's MAC address from the Wii's menu (not sure exactly where..but its there in the internet setting section), then i accessed my router via internet explorer by typing in my router's IP address (which is supplied by Linksys in the manual). I then went to the MAC address settings in my router and added my Wii's MAC address to the list of MAC addresses that are allowed to access my router.

    hope this helps

  10. #40
    WiiChat Member nazukeoya's Avatar
    Member #
    4026
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    10
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    7208-3965-3403-8150
    Quote Originally Posted by nikeguy911
    Yeah....leaving them blank doesn't do anything. Can you just tell me what settings I will need the router to be set at once I find the password?
    nikeguy911:

    download the manual for your router from Liksys' website and look in that for the default username and password. once you find that then you can change the username and password after loging in.

    once you get logged in, find the MAC Address part of the router settings and add your Wii's MAC address to the list of MAC addresses that are allowed to access your router. save the settings, do the manual setup on the Wii again and presto, it should work then.

    let me know if you still need help. ive downloaded 6-7 classic games so far. Mario64 is so perfect. you're going to love it all over again.

+ Reply to Thread
Page 4 of 95 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Faulty Wii? Hardware issues?
    By i0n in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 874
    Last Post: 11-15-2014, 08:28 AM
  2. Wii Troubleshooting
    By Shuiesha in forum Nintendo Wii Chat
    Replies: 7
    Last Post: 03-04-2012, 05:18 PM
  3. Avatar Troubleshooting
    By Axl Rose in forum The Design Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 02-27-2008, 11:42 PM
  4. Yep... Just a few more minor problems needed to be asked...
    By Kumoriken in forum Nintendo Wii Chat
    Replies: 2
    Last Post: 11-19-2006, 07:15 AM

Search tags for this page

how do i fix my certificate chain on my wii
,
how do i fix the certificate chain is incomplete on my wii
,
my wii says the server certificate chain is incomplete
,
nintendo wii troubleshooting no picture
,
servers certificate chain is incomplete on my nintendo wii
,
servers certificate chain is incomplete on my wii
,
troubleshoot wii
,
troubleshooting wii
,
what does the servers certificate chain is incomplete mean on the wii
,
wii troubleshoot
,

wii troubleshooting

,
wii troubleshooting forum
Click on a term to search for related topics.