LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 61 to 63 of 63
  1. #61
    WiiChat Member MysticGohan's Avatar
    Member #
    2421
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pickering, Ontario Canada
    Posts
    750
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2476-7789-3835-5591
    Quote Originally Posted by Maleko
    I got mine on launch day (US) and it works 100%
    same here
    I have the wii!!!! i know i suck at spelling!

    Rep me if I did good.
    Spoiler Alert!

  2. #62
    Junior Member Mash's Avatar
    Member #
    6383
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oklahoma
    Posts
    2
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    4470-6088-2271-6283
    I have had mine for a little over a week. This might be user or setup error, but on the menus I will lose the pointer, and sometimes it will come on and off quickly. Has anyone else experienced this?

    Also, anyone that wants another wii friend, add me!
    Add me!
    w4470608822716283

  3. #63
    Mario minismok's Avatar
    Member #
    6967
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    291
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    4076-9847-3370-3920
    Quote Originally Posted by Mash
    I have had mine for a little over a week. This might be user or setup error, but on the menus I will lose the pointer, and sometimes it will come on and off quickly. Has anyone else experienced this?

    Also, anyone that wants another wii friend, add me!
    go on head and add me too and ill add you

+ Reply to Thread
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts