LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    WiiChat Member lisamercer's Avatar
    Member #
    29499
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    ....i found out the problem, theres a big red button underneath a flap that says synch and you hold that in for like 5 minutes and then both wiimotes show up

  2. Ads


  3. #12
    WiiChat Member Wade's Avatar
    Member #
    29574
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Arkansas, USA
    Posts
    175
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2516-2980-0622-0754
    Do people not read instruction manuals to resolve their problems these days?

  4. #13
    Junior Member costachick's Avatar
    Member #
    29804
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by Wade
    Do people not read instruction manuals to resolve their problems these days?

    I read it twice thats why I searched the net looking for the answer..lol..

    Anyway I fixed my problem, whilst in the game I clicked the 'home' button on the main remote and then added the second remote I have to do this everytime..

  5. #14
    WiiChat Member Wade's Avatar
    Member #
    29574
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Arkansas, USA
    Posts
    175
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2516-2980-0622-0754
    Quote Originally Posted by costachick
    I read it twice thats why I searched the net looking for the answer..lol..

    Anyway I fixed my problem, whilst in the game I clicked the 'home' button on the main remote and then added the second remote I have to do this everytime..
    Not if you sync the remote properly.

  6. #15
    Jep
    Jep is offline
    Junior Member Jep's Avatar
    Member #
    30357
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    syncing

    In case someone still don't know how to sync their remote properly:

    http://www.nintendo.com/consumer/sys...pWiiRemote.jsp

  7. #16
    WiiChat Member firedragon's Avatar
    Member #
    27360
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    78
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    The first thing I do when my Wiimote doesn't work is sync it. I have two Wii consoles and sometimes when i take a wiimote and use it on one Wii, i'll have to sync it again, when I try using it on the first Wii. If your Wii is on, and your wiimote lights just flash and goes back out when you push the A button, then most likely you need to sync it.
    My friend codes at

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts