LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    Let's Go Mountaineers! Band geek's Avatar
    Member #
    53465
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    111
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Anyone else having connection issues with Conduit?

    For some reason, I cannot play The Conduit online. Each time I try to connect in regional or worldwide, the connection times out after the five-minute countdown, even when there are other players listed. I am fairly certain that the issue is not with my connection, mainly because my wireless router works perfect with CoD:WaW's online. I am considering getting ahold of HVG and demanding a refund. This is ridiculous.
    Montani semper liberi

    For there is naught to fear
    the gang's all here
    so Hail to West Virginia, Hail!

  2. #2
    WiiChat Member pYRo's Avatar
    Member #
    39772
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    South Jordan, Utah
    Posts
    285
    Friends
    3
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2186-4201-2378-7021
    Yeah, I am also. I had like 5 failed attempts right in a row. I sure hope they do something about this because it's pretty bad.
    GHIII FC: 030179739982
    GH:WT FC: 287929069537
    Mario Kart Wii FC: 5026-4819-3672
    The Conduit FC: 0130-9566-5950

  3. #3
    40lb box of rape ROB64's Avatar
    Member #
    40281
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Georgia
    Posts
    1,759
    Friends
    46
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0120-6723-8776-4093
    Ahh, the Nintendo WFC fails people again. Same issue with Brawl when everyone is trying to connect at the same time...

  4. #4
    WiiChat Member blehrips's Avatar
    Member #
    55594
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Friends
    2
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Hopefully it will roll over soon...

    Lucky for me I got a few good matches first try after getting the game yesterday. However, during that night the connection problems began :/

    Conduit FC : 240729025177


  5. #5
    WiiChat Member Dart28's Avatar
    Member #
    37040
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    46
    Friends
    2
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I only had the problem the first time I tried to connect, but after that I stayed in the same lobby, so I didn't have to reconnect and the issue did not occur again. The problem is really annoying, hopefully it is just due to the mass of people trying to initially connect.

    Another problem I've had twice so far is, when connecting to a match, I seem to get in, but when the match loads, my screen is completely black except for the HUD, and there is a quarter of the reticle on screen. I can see where it shows if someone kills someone else, and the announcer still says "5 minutes left", etc. Once the match has ended, I'm taken back to the lobby like it's all good. Has this happened to anyone else?
    Last edited by Dart28; 06-25-2009 at 03:44 PM. Reason: Add information

  6. #6
    . ☆ ☆ ☆ . gidget's Avatar
    Member #
    40723
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    -= ohio, usa =-
    Posts
    2,589
    Friends
    54
    Wii Friend Code: $post[field5]
    9999-9999-9999-9999
    the solution is to promote your clan on wiichat

    ..

    click logo to join the...
    rainbows & unicorns clan!


  7. #7
    WiiChat Member pYRo's Avatar
    Member #
    39772
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    South Jordan, Utah
    Posts
    285
    Friends
    3
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2186-4201-2378-7021
    Quote Originally Posted by Dart28 View Post
    Another problem I've had twice so far is, when connecting to a match, I seem to get in, but when the match loads, my screen is completely black except for the HUD, and there is a quarter of the reticle on screen. I can see where it shows if someone kills someone else, and the announcer still says "5 minutes left", etc. Once the match has ended, I'm taken back to the lobby like it's all good. Has this happened to anyone else?
    Yeah, I've had that happen to me a few times, but it never happened to me today, so that's good. I believe that after a while, all these issues will start to go away as less and less people are online. I didn't have nearly as many problems today as I did yesterday.
    GHIII FC: 030179739982
    GH:WT FC: 287929069537
    Mario Kart Wii FC: 5026-4819-3672
    The Conduit FC: 0130-9566-5950

  8. #8
    Let's Go Mountaineers! Band geek's Avatar
    Member #
    53465
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    111
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by gidget View Post
    the solution is to promote your clan on wiichat
    Lol, I'm unaffiliated. None of my friends have a Wii and I don't have WiiSpeak, so I don't really see the point of joining or forming a clan. My FC for Conduit is 2364-3407-6866. If anyone adds me, lemme know. Maybe I will be able to connect and play a match sometime in the near future.
    Montani semper liberi

    For there is naught to fear
    the gang's all here
    so Hail to West Virginia, Hail!

  9. #9
    WiiChat Member Skorp's Avatar
    Member #
    8594
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    1,250
    Friends
    5
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2652-0001-8231-6800
    Quote Originally Posted by Dart28 View Post
    Another problem I've had twice so far is, when connecting to a match, I seem to get in, but when the match loads, my screen is completely black except for the HUD, and there is a quarter of the reticle on screen. I can see where it shows if someone kills someone else, and the announcer still says "5 minutes left", etc. Once the match has ended, I'm taken back to the lobby like it's all good. Has this happened to anyone else?
    Yeah I've had this a few times today, never happened yesterday. My screen wasn't black though, its like a red sky. Is there a way to get out of it other than wait to go back to the lobby? I've just been resetting my wii, thought maybe it was overheating or something but I guess others are having the issue.

    I had disconnects yesterday a few times but none today.

    EDIT: I tried this morning and first game I got the blackscreen. It feels like literally 50% of the games I join I have to reset my wii. That is not cool at all. If it wasn't so fun when it worked I'd be pretty pissed.
    Last edited by Skorp; 06-26-2009 at 09:06 AM.

  10. #10
    WiiChat Member thcrw739's Avatar
    Member #
    56090
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    24
    Friends
    2
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I havent had the black/red screen, but i have had a connection problem when i try to join a private match it boots me off wifi.

    I did get a brown screen & all i could see was my gun, and only move it left and right.
    Had to reset the wii.

    The major thing im seeing is people flickering you see em and then you dont.. hard to explain.

    And then there is the wii speak, sometimes it seem to have worked other times i can barely hear anyone, or there is this awful feedback.
    Last edited by thcrw739; 06-26-2009 at 10:02 AM.

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search tags for this page

conduit 2 connection error
,

conduit 2 connection problems

,
conduit 2 online multiplayer connection problem
,
conduit 2 online problems
,

conduit online problems

,
conduit online tv not working
,
conduit wii online problems
,
i cant connect to conduit 2 online multiplayer
,
problems with conduit ltd
,
problems with conduit online
,
the conduit multiplayer connection
,
the conduit online problem
Click on a term to search for related topics.