LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    WiiChat Member natoffski's Avatar
    Member #
    10014
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    9
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    No sound problem

    Hi guys just got my Official Wii component cables today even tho not really blown away with the change i thought may have happened , anyway i have attached them to my pioneer 43" HD TV and i have a Wii Menu but i have no sound at all ive tried to see if there is an adjustment but there doesnt seen to be, normal tv has sound ans the Wii with standard cables there is sound 2 anyone help


    thanks nat

  2. #2
    ics
    ics is offline
    WiiChat Member ics's Avatar
    Member #
    3966
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    258
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Did you plug in the sound cables to your TV or Home theatre system?

  3. #3
    WiiChat Member natoffski's Avatar
    Member #
    10014
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    9
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    straight into tv 3 cables for videoand the red and white for sound

  4. #4
    ics
    ics is offline
    WiiChat Member ics's Avatar
    Member #
    3966
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    258
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Maybe you plugged the audio into a different video mode then the component.
    For example say your component in is on video 1,
    you may have plugged you audio into video 2.

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. VGA converter (Sound)
    By Aussiebloke123 in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 06-06-2007, 10:26 PM
  2. Dolby Pro Logic II but how?
    By Joshieca in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 19
    Last Post: 03-19-2007, 10:47 PM
  3. Mario Kart 64 Sound Problems?
    By MrWiiMan24 in forum Virtual Console, WiiWare and DSIWare
    Replies: 2
    Last Post: 02-25-2007, 02:21 PM
  4. Odd Wii-Mote Problem
    By destijl in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 13
    Last Post: 01-11-2007, 03:40 AM
  5. A quick problem with the browser...
    By Ridley in forum Nintendo Wii Chat
    Replies: 1
    Last Post: 12-22-2006, 01:28 PM

Search tags for this page

ninentdo wii no sound
,

nintendo wii sound problems

,

no sound on wii

,
no wii audio
,
wii has no sound
,

wii no sound

,
wii no sound fix
,

wii problem no sound

,

wii sound not working

,

wii sound problem

,

wii sound problem not working

,

wii sound problems no sound

Click on a term to search for related topics.