LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    WiiChat Member jimbo125's Avatar
    Member #
    12297
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    10
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    component hd cable problem

    hello sorry if this has been done just joined the forum i have brought a component hd av cable from www.consoleplus.co.uk set it up picture is much better with the lead but i cant play the virtual console games because they load up then the screen goes green still got sound but thats it tryed the standard lead again and its fine is it just the lead i have brought or has anyone else had any problems like this

  2. Ads


Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Fix for those with component cable brightness issues
    By Cwiiis in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 11-22-2011, 06:26 AM
  2. component cable - screen gone green!!!
    By bigtrain in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-2007, 12:10 PM
  3. Component Cable Compatible
    By som1 in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 09-10-2007, 03:22 PM
  4. Component Cable Question
    By *Chris* in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 12
    Last Post: 09-25-2006, 07:09 PM
  5. Wii Component Cable?
    By RedSteel91 in forum Nintendo Wii Chat
    Replies: 2
    Last Post: 09-25-2006, 02:15 PM

Search tags for this page

hd cable not working with wii
,
nintendo wii hd cable problems
,
wii a/v cable troubleshoot
,

wii av cable problems

,
wii av cables not working
,
wii av stopped working
,
wii component cable problem
,

wii component cable problems

,
wii hd cable not working
,

wii hd cable problems

,

wii hd cable sound problem

,
wii hdtv comonent problem
Click on a term to search for related topics.