LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    WiiChat Member pianodood's Avatar
    Member #
    7899
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    39
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5887-3827-0531-1477
    Ahh, I should have read more carefully. If your wii is working fine on other TV's then it'd have to be the TV you're having problems with. You don't have any settings you might have overlooked? I know my LCD has several different viewing modes (4x3,16x9, and zoom/stretch modes etc.). Maybe one of those is messing with the signal. Good luck!
    "Ball in a Cup!"

    ___________________________________________
    Please PM me if you add me to your wii address book, thanks!

  2. #12
    WiiChat Member 2Wiitarded's Avatar
    Member #
    5986
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    73
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    7725-7615-5006-8472
    I know for a fact its the damn tv. My component cables that run from the tv to the dvd player work perferct, but when I enable progressive scan it splits the screen into 2 just like the wii did. The funny part was the guy said my sony dvd player was to blame. So I called sony and they said it was the tv. I even told the guy it worked perfect on other tv's, but he just kept saying is was the dvd players fault.

  3. #13
    Banned, or am I? Steel-Froggy's Avatar
    Member #
    10705
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Your house ^_^
    Posts
    331
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    4397-9712-6213-1836
    Maybe the guy just hates Sony? lol

  4. #14
    WiiChat Member FUBAR's Avatar
    Member #
    3832
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    5
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I donít know if this helps but i get the same results when i switch mine over to that resolution on my non HDTV. Are you sure its really an HDTV? Not trying to belittle you just trying to help

  5. #15
    WiiChat Member aira's Avatar
    Member #
    8803
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    kck
    Posts
    12
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0139-2209-7579-1820
    ^^I was going to ask the same thing^^

    My TV has a component wire input, but the TV is not HD.

  6. #16
    Banned, or am I? Steel-Froggy's Avatar
    Member #
    10705
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Your house ^_^
    Posts
    331
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    4397-9712-6213-1836
    Quote Originally Posted by FUBAR
    I don’t know if this helps but i get the same results when i switch mine over to that resolution on my non HDTV. Are you sure its really an HDTV? Not trying to belittle you just trying to help
    Ya, you might want to check that. Just 'cuz they say HD on them doesn't always mean it can support HD. Stupid, but true.

  7. #17
    WiiChat Member 2Wiitarded's Avatar
    Member #
    5986
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    73
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    7725-7615-5006-8472
    On the manual it says this TV support display: SDTV 480i / HDTV: 480p, 720p and 1080i. It even has a port thingy for hdtv and I can select HDTV through the source button.

  8. #18
    WiiChat Member FUBAR's Avatar
    Member #
    3832
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    5
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by 2Wiitarded
    On the manual it says this TV support display: SDTV 480i / HDTV: 480p, 720p and 1080i. It even has a port thingy for hdtv and I can select HDTV through the source button.
    Is it HD ready or HD built in?

  9. #19
    Anglophobiphile Brawny's Avatar
    Member #
    8228
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Ann Arbor, MI, USA
    Posts
    6,546
    Friends
    25
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5385-4035-7079-0395
    HD ready just means it is missing a tuner. It can still display any inputs in HD

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Component cables not working??
    By EKGProd in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 04-03-2009, 08:12 PM
  2. DO NOT buy ASiD Tech component cables
    By ccorr in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2007, 03:06 PM
  3. Speakers - Using Component Cables for Separate Speakers
    By Hot Karl in forum Nintendo Wii Chat
    Replies: 3
    Last Post: 07-05-2007, 01:39 PM
  4. Replies: 11
    Last Post: 12-13-2006, 06:14 PM
  5. Component Cables Telephone Ordering
    By i0n in forum Wii News
    Replies: 4
    Last Post: 11-20-2006, 10:23 AM

Search tags for this page

good component cables wii forums

Click on a term to search for related topics.