LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    go habs go Drizzt Do'Urden's Avatar
    Member #
    12842
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    51
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    switching tv's with WII

    Got a PS3 when it was out . it's juste awesome , but it's not the point

    Bought a Wii between Xmas and new year . Was at the GF place , we were playing on 22'' tv . Now i bring it to my home to play on my 96'' HDTV projector.

    The remote is acting exactly like if i'm playing on the 22'' tv , but on the 96'' one . i juste make a little move and the controller goes from one side to another . and it doesn't stop shaking

    is there a way to , like , ''format'' the sensor bar so it will work on my tv ?

    i can't play wii sports nor zelda , since it's acting crazy . I'm trying to play golf but it doesn't stop shaking....

    thanks a lot !

    Drizzt

  2. #2
    WiiChat Veteran Riviet's Avatar
    Member #
    45
    Join Date
    May 2006
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,457
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    3388-6355-5969-8398
    Try to navigate your way with your shaky on-screen hand to the Wii settings. Once there, go to page 2 and select sensor bar settings and go to sensitivity. Good luck and I hope that helps solve your problem.

  3. #3
    go habs go Drizzt Do'Urden's Avatar
    Member #
    12842
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    51
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    did that . not changing anything. i need to point upward for the cursor to be in the middle fo the screen , and when i point like 1 degree downward , it goes directly to the bottom.

    Drizzt

  4. #4
    26 sets of flat batteries Wii17's Avatar
    Member #
    8307
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    830
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    1950-4861-6176-4135
    try setting sensor bar position to top and put it on the bottom


    Currently own :
    Wii, Wii Sports, Wii Play, Zelda: Twilight Princess, Need For Speed: Carbon.

    (In order of purchase)

    Accessories : 2 Wiimotes, 2 Nunchucks


  5. #5
    go habs go Drizzt Do'Urden's Avatar
    Member #
    12842
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    51
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    can't , it's a projector screen . there's nothing on the bottom

    Drizzt

  6. #6
    WiiChat Member loizoskounios's Avatar
    Member #
    12479
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    23
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    The only thing I can think that can make a change has been mentioned before, sensitivity. You could also try sensor bar position but first you need to come up with something in order to place the sensor bar and not let it floating.

  7. #7
    go habs go Drizzt Do'Urden's Avatar
    Member #
    12842
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    51
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    i'll ask my sister to hold it while i play

    Drizzt

  8. #8
    ₪ ۩ ₪ vagrant's Avatar
    Member #
    2707
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Cedar Rapids, Iowa
    Posts
    3,249
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8573-5327-9660-0097
    Quote Originally Posted by Drizzt Do'Urden
    can't , it's a projector screen . there's nothing on the bottom

    Drizzt
    You have to have the sensor bar positioned somewhere. And it is probably either below or above the projection screen. In which case you have to make sure the wii's settings are set accordingly.

    Dreamcast Fan Fo Lyfe

  9. #9
    go habs go Drizzt Do'Urden's Avatar
    Member #
    12842
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    51
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    the bar is above the screen , and the wii setting are ok

    Drizzt

  10. #10
    WiiChat Member loizoskounios's Avatar
    Member #
    12479
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    23
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Have you tried changing the sensitivity in both ways ? You mentioned that it gets from the highest end to the lowest with just a single move. Try lowering the sensitivity if you haven't. (or increasing it for that matter, you never know)

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. switching boxes
    By SALBAST in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 03-14-2008, 06:09 AM
  2. Question About Switching From My PS3 to My WII.
    By DEAN616 in forum Nintendo Wii Chat
    Replies: 2
    Last Post: 09-23-2007, 10:36 PM
  3. HELP~~ Switching back to Standard from HDTV
    By kaka in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 9
    Last Post: 09-05-2007, 04:32 AM
  4. Switching Players
    By Mayloe in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 08-15-2007, 04:01 AM
  5. PC internet connection lost when switching on wii
    By Janicewii in forum Nintendo Wii Online
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2007, 12:44 PM

Search tags for this page

can i play wii on 22? tv
,
drizzt wii
,

how to switch tv to wii

,
is it ok to switch my wii to a different television
,

share a wii in several tvs

,
share wii with different tvs
,
switched wii to new tv
,
switching tvs wii
,

switching wii to another tv

,

switching wii to new tv

,
wii sensitivity change when playing on hdtv
,

wii switching tvs

Click on a term to search for related topics.