LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    WiiChat Member keshava108's Avatar
    Member #
    7280
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    successfully used vdigi-z3> wii on monitor

    hi

    i bought the vd-z3 from vdigig and it works a treat. Displays 480p on my monitor (no component inputs).

    i beat zelda and sold my wii. If u want to get hold of this off me, with a Australian voltage converter feel free to pm me.

    cheers

  2. Ads


  3. #2
    Junior Member Blue Dingo's Avatar
    Member #
    18872
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by keshava108
    hi

    i bought the vd-z3 from vdigig and it works a treat. Displays 480p on my monitor (no component inputs).

    i beat zelda and sold my wii. If u want to get hold of this off me, with a Australian voltage converter feel free to pm me.

    cheers
    im so glad i found you! were are you in australia and how much do you want to sell it for?

  4. #3
    No.1 Smurf Wii_Smurf's Avatar
    Member #
    6200
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Manchester
    Posts
    3,952
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0000-0000-0000-0000
    How come you sold your Wii?

    What does this Cable do?



    No Longer Have A Wii


  5. #4
    Junior Member Blue Dingo's Avatar
    Member #
    18872
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by Wii_Smurf
    What does this Cable do?
    this cable allows you to connect a wii,xbox,ps to a computer monitor

  6. #5
    No.1 Smurf Wii_Smurf's Avatar
    Member #
    6200
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Manchester
    Posts
    3,952
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0000-0000-0000-0000
    Thanks!

    Why did he sell his Wii then? LMAO! -
    Nice cable but why sell the Wii - Stupid Imo but if my PC was in my room i'd buy one lol



    No Longer Have A Wii


  7. #6
    Banned Wii-Girl's Avatar
    Member #
    18803
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    A place
    Posts
    87
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0664-1049-3603-0063
    I have no idea what you guys are saying
    but, I just came here cuz super awsome WII SMURF one of my best friends in the world is here.

    your probably gonna delete this post huh?

  8. #7
    The_Loose_Cannon
    Guest The_Loose_Cannon's Avatar
    Quote Originally Posted by Wii-Girl
    I have no idea what you guys are saying
    but, I just came here cuz super awsome WII SMURF one of my best friends in the world is here.

    your probably gonna delete this post huh?



    no but this serves no relevence here if they are talking about wii connections to a PC monitor......

    keep it in the lounge if you want to gloat about a BFF

  9. #8
    WiiChat Member keshava108's Avatar
    Member #
    7280
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    6
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    blue dingo, search user keshava108 on ebay

  10. #9
    Banned Wii-Girl's Avatar
    Member #
    18803
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    A place
    Posts
    87
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0664-1049-3603-0063
    Aha aha haha......uhhhh
    hmmmmm......um....um um um...uhhh....ok...what.

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search tags for this page

dingo connect to wii
,
nintendo wii no monitor
,
vd z3 voltage
,

vd-z3 wii

,
vd-z3 with a wii
,
vdigi australia
,
vdigi vd-z3 ebay
,
vdz3 wii
,
wii compaitble to vd-z3 ?
,
wii to monitor
,
wii vdigi cable in australia
,
wii z3
Click on a term to search for related topics.