LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    WiiChat Member warlord's Avatar
    Member #
    18836
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Kent
    Posts
    6
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Wireless internet

    If i have a normal wireless router will it be harder to connect 2 the internet

  2. #2
    No.1 Smurf Wii_Smurf's Avatar
    Member #
    6200
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Manchester
    Posts
    3,952
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0000-0000-0000-0000
    No

    On the box [For the router]
    It should say 'WiFi Certified
    If it does go on your Wii and search for an Access point

    This is how you do it!

    [Wii Menu>Options>Internet>Connection1>Wireless>Search For Access Point]

    Thats how you do it [The Options button is on the bottom right]
    Last edited by Wii_Smurf; 03-10-2007 at 07:53 AM.



    No Longer Have A Wii


  3. #3
    Resident Wii Expert nitro's Avatar
    Member #
    11062
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    56
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    ^^^ good advice

    If you have any problems let us know. SOme people seem to get error messages but this is pretty infrequent
    http://www.freecelebritypornandsex.com
    FREE CELEBRITY VIDEOS AND SEX TAPES

  4. #4
    Slowly returning.. <_< demonflair's Avatar
    Member #
    16268
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portugal, Portimão
    Posts
    2,513
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2967-1215-6372-5681
    So I don't need to buy the WiFi Usb Nintendo??

  5. #5
    No.1 Smurf Wii_Smurf's Avatar
    Member #
    6200
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Manchester
    Posts
    3,952
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0000-0000-0000-0000
    Quote Originally Posted by demonflair
    So I don't need to buy the WiFi Usb Nintendo??
    If you use the USB you plug it into your PC and aslong as the PC is on [And Internet turned on] a DS Or Wii can pick it up and then they can use the internet

    But if you follow my Instructions and if you have a Wireless Router it should pick it up - My Wii picks up a connection from 3 houses away. I dunno who's router it is LMAO But it works so yours should!



    No Longer Have A Wii


  6. #6
    Slowly returning.. <_< demonflair's Avatar
    Member #
    16268
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portugal, Portimão
    Posts
    2,513
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2967-1215-6372-5681
    Yeah I have a wireless router.

  7. #7
    Junior Member dsrools's Avatar
    Member #
    18883
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    how do u change channel for routers?

  8. #8
    Television Consultant Jorge's Avatar
    Member #
    16765
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    478
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0554-7647-3242-2709
    You have to go to the IP address of the router. Also I found that you can't access the internet through a range extender, or at least it wouldn't let me.


    Proud Wii-S3 owner
    PS3: Guitar Hero III, Heavenly Sword, Lair, Oblivion, Resistance:Fall of Man, Motorstorm, Skate
    Wii: Call of Duty 3, Excite Truck, Mario Party 8, Red Steel, Sonic & the Secret Rings
    SSX Blur, Super Mario Galaxy, Super Paper Mario, WiiPlay, WiiSports, Zelda: Twilight Princess
    PS2: FF-X and FF-XII, Gran Turismo 4, Gretzky NHL '06, Guitar Hero II, Jak & Daxter, Ratchet & Clank, Shadow of the Colossus, and Sly Cooper
    DS: NEW Super Mario Bros. and Pokemon Diamond


Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts