LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: HDMI & Wii

  1. #1
    Junior Member Calibra's Avatar
    Member #
    19291
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    HDMI & Wii

    Hey guys, Is it possible to use the wii HDMI output and plug a HDMI cable from it into my TV's HDMI input?

    As my TV components are being used by my dvd surround system.

    I dont wanna use HDMI to RGB Scart.

    Thanks in advance.

  2. Ads


  3. #2
    WiiChat Member R_man_5k's Avatar
    Member #
    1062
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    64
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    1904-9172-2985-7528
    the Wii does not have an HDMI output.

  4. #3
    The Cake is a Lie Oceanic's Avatar
    Member #
    12035
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Australia
    Posts
    742
    Friends
    8
    Wii Friend Code: $post[field5]
    ^^what he said. just get a splitter to split your components up.

    This is not a Play-Asia affiliate link - http://www.play-asia.com/SOap-23-83-aecb-49-en.html

  5. #4
    Official Metroid Breeder Zarogan's Avatar
    Member #
    14723
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Chile
    Posts
    279
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5460-1571-7458-7185
    If you could just save/load data directly from SD cards, a hard-drive wouldn't be necessary... I hope Nintendo makes this possible someday.

    EDIT: Oops, wrong thread...
    Last edited by Zarogan; 03-17-2007 at 12:03 PM.


    Spoiler Alert!

  6. #5
    UNACCEPTABLE The_Mitch's Avatar
    Member #
    648
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milford Ohio
    Posts
    3,130
    Friends
    8
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2025-2025-2025-2025
    Quote Originally Posted by Zarogan
    If you could just save/load data directly from SD cards, a hard-drive wouldn't be necessary... I hope Nintendo makes this possible someday.
    i think your in the wrong thread. anyways just by a componant splitter box thing and you can plug in multiple devices into 1 set of ports

    KARPMOD SUCKS
    Moderator @ Wii Chat
    [PM]
    No, I will NOT add you to my friends list.
    [/SIZE]
    Mitch2025 - Stays crunchy, even in milk.


    Thanks DBloke for the sig

    I miss my weighted companion cube

    Spoiler Alert!


  7. #6
    Official Metroid Breeder Zarogan's Avatar
    Member #
    14723
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Chile
    Posts
    279
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5460-1571-7458-7185
    Quote Originally Posted by Mitch2025
    i think your in the wrong thread. anyways just by a componant splitter box thing and you can plug in multiple devices into 1 set of ports
    Yes, I am in the wrong thread, I tend to open multiple threads at once and read them all, so I must have mistaken the window =P

    Sry


    Spoiler Alert!

  8. #7
    WiiChat Member paintba||er's Avatar
    Member #
    1665
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Mormonville, Utah XBL GamerTag: sheise PSNID: sheise
    Posts
    3,417
    Friends
    1
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8354-0173-2009-5422
    No the Wii can't output in digital.
    ++++++[>++++++++++<-]>+.<+++[>++++<-]>+.<+++++[>+++++++<-]>++.++++.<+++[>---<-]>--.<+++++[>----------<-]>--------.<+++++++++++++[>++<-]>.<+++++[>+++++<-]>.<++++[>++++<-]>+..<++[>----<-]>-.<++[>+++++<-]>.

  9. #8
    The Cake is a Lie Oceanic's Avatar
    Member #
    12035
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Australia
    Posts
    742
    Friends
    8
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by paintba||er
    No the Wii can't output in digital.
    eh? not what he was asking, buy anyhoo.
    The Wii can output high def, just the lowest type, 480p. HD is HD after all.

    This is not a Play-Asia affiliate link - http://www.play-asia.com/SOap-23-83-aecb-49-en.html

  10. #9
    UNACCEPTABLE The_Mitch's Avatar
    Member #
    648
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milford Ohio
    Posts
    3,130
    Friends
    8
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2025-2025-2025-2025
    480p isnt HD. its ED (Enhanced Definition). 720i is the minimum for HD

    KARPMOD SUCKS
    Moderator @ Wii Chat
    [PM]
    No, I will NOT add you to my friends list.
    [/SIZE]
    Mitch2025 - Stays crunchy, even in milk.


    Thanks DBloke for the sig

    I miss my weighted companion cube

    Spoiler Alert!


  11. #10
    Guru of everything Ninty wezeles's Avatar
    Member #
    16487
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    1,146
    Friends
    3
    Wii Friend Code: $post[field5]
    6074-3351-1151-1701
    god not this argument again... the ATSC and NTSC advanced & national television standards committe the people that decide the standards for t.v's do list 480p as HD signal.. EDTV is an industry term for selling t.v's to people 480p is high def just the lowest form of high def anything in 16:9 instead of the standard 4:3 ratio is infact considered highdef...it may not be the best but the people who make the rules say it is so.... sorry for your luck...

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search tags for this page

does nintendo wii not have hdmi plugin?
,

hdmi for the wii

,
hdmi link for classic wii
,
hdmi to rgb scart converter
,

hdmi wii

,
how to get the wii to read hdmi sd card
,
how to plug in an hdmi cable for wii
,
nintendo wii hdmi cable
,
nintendo wii hdmi output
,
wii hardware hdmi
,

wii hdmi

,
wii hdmi pluggin
Click on a term to search for related topics.