LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    WiiChat Member jeepwii's Avatar
    Member #
    28988
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    5
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    No picture on screen

    All right, parents have had the wii for about a month and a half (my mom's idea of my birthday present was buying it a month and a half early so she could play it first). Now, I'm trying to hook it up to my TV and I have audio but no picture on the screen. It worked at their house 4 hours before I brought it home and hooked it up, but I'm dumbfounded. I also tried on 3 different TV's and through the VCR and Satellite box auxillary. Anybody have any suggestions?

  2. Ads


  3. #2
    ₪ ۩ ₪ vagrant's Avatar
    Member #
    2707
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Cedar Rapids, Iowa
    Posts
    3,249
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8573-5327-9660-0097
    Quote Originally Posted by jeepwii
    All right, parents have had the wii for about a month and a half (my mom's idea of my birthday present was buying it a month and a half early so she could play it first). Now, I'm trying to hook it up to my TV and I have audio but no picture on the screen. It worked at their house 4 hours before I brought it home and hooked it up, but I'm dumbfounded. I also tried on 3 different TV's and through the VCR and Satellite box auxillary. Anybody have any suggestions?
    Either you aren't changing to the correct input on the televisions or for some reason the composite cable is brokededed. If the tv was component connections(the green blue and red) I'd recommend just buying a $20 component cable.

    Dreamcast Fan Fo Lyfe

  4. #3
    WiiChat Member jeepwii's Avatar
    Member #
    28988
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    5
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Got the component cable. It works now. The AV cable was that brokeded word you used

  5. #4
    ₪ ۩ ₪ vagrant's Avatar
    Member #
    2707
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Cedar Rapids, Iowa
    Posts
    3,249
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8573-5327-9660-0097
    Quote Originally Posted by jeepwii
    Got the component cable. It works now. The AV cable was that brokeded word you used
    Glad to see you got it working. And I am working on a trademark for "brokededed."

    Dreamcast Fan Fo Lyfe

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search tags for this page

my wii has no picture
,
my wii has sound but no picture
,
nintendo wii sound but no picture
,
only sound but no picture on nintendo wii
,
sound but no picture on wii
,
wii has no picture but does have sound
,

wii has sound but no picture

,
wii has sound no picture
,
wii no picture
,

wii sound but no picture

,
wii sound no picture
,
wii troubleshooting no picture
Click on a term to search for related topics.