LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Picasims's Avatar
    Member #
    35414
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Problem with Nin. USB Connector

    I bought a Nintendo USB connector about 3 months ago and it worked and I used it and everything was okay. And today, the light was turned off, and now, my computer doesn't recognize the device that I'm putting in. I don't understand! It worked perfectly 24 hours ago!

    Can anyone help me please?

  2. #2
    WiiChat Member TheFishMan's Avatar
    Member #
    35276
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    try a system restore to a couple of days ago.

  3. #3
    Junior Member Picasims's Avatar
    Member #
    35414
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    After a quick research on forums, I think my USB connector is dead. I don't know why it is because I never ''violented'' it, but on many forums, when people get that message, it means that the thing that they want to connect is dead.


    I don't want to buy antoher one !

  4. #4
    WiiChat Member Whoops's Avatar
    Member #
    33907
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    England
    Posts
    223
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5231-0127-5051-6215
    I think thats what happend to mine. So i just bought a router in the end its much easier and less likely to go wrong.


    ---------------------------------------------------------------------------
    Mario Strikers: 116076 328448

    EA Persona: (FIFA 08) & (MOH:H2) Whoopsfire

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts