LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Hardcore Wii-er Radio's Avatar
    Member #
    40198
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    30
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Unique Wii-mote problem.

    I haven't played wii in about 7 days and suddenly the wii-motes are dead. They worked perfectly fine last time, but now there is no life at all. No lights flashing and i have tried batteries, i have tried sync but nothing seems to work. The main problem here is that both my wii-motes have the exact same problem. Any suggestions?

  2. Ads


  3. #2
    Confiscation of the Mind iOwnage's Avatar
    Member #
    36069
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Connecticut
    Posts
    538
    Friends
    1
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8957-2822-1883-9918
    Dumb question but, did you put the new batteries in the correct way?

    If so, I have no idea what's wrong. I haven't heard of anything like this.

    You can always call Nintendo.


    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    Pain is Weakness Leaving the Body
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=


  4. #3
    Hardcore Wii-er Radio's Avatar
    Member #
    40198
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    30
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I have tried 12 different batteries about 20 different ways and nothing works. It is definitely not a battery problem. But thanks for reply.

  5. #4
    Senior Member CantGetAWii's Avatar
    Member #
    9325
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    WiiChat
    Posts
    6,418
    Friends
    33
    Wii Friend Code: $post[field5]
    3099-0319-5478-2979
    Quote Originally Posted by Radio
    I haven't played wii in about 7 days and suddenly the wii-motes are dead. They worked perfectly fine last time, but now there is no life at all. No lights flashing and i have tried batteries, i have tried sync but nothing seems to work. The main problem here is that both my wii-motes have the exact same problem. Any suggestions?
    Not playing your Wii for that long..thats your punishment

    Just playing, but I would ask Nintendo about the problem.
    Give them a call.

    CantGetAWii
    ProudWii60Owner


    'I don't want to go back, I want a new day & age.'


    Retired Moderator-[PM]


    Brawl FC: 4682-8172-0512 [PM for add]
    Quote Originally Posted by Sumn0ob
    So all we have to do to become mods is be online all time I can do that on break which is now

  6. #5
    WiiChat Member Fredvdp's Avatar
    Member #
    31246
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    137
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Did you plug the sensor bar in the wii?
    I'm Insanity Prawn Boy! I'm on the Moon!

  7. #6
    kez
    kez is offline
    WiiChat Member kez's Avatar
    Member #
    37541
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    48
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Looks like you're going to have to send it in. I had this same problem with one of my wii remotes, I sent it off to Nintendo on Monday. If your Wii is still under warranty, they'll provide a free label so that you can drop off your wii remotes at a UPS location.

  8. #7
    Banned trisyyy's Avatar
    Member #
    28618
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    on wiichat (DUH!)
    Posts
    372
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8072-5380-4833-5850
    either you put the batteries in the wrong way, or yourbatteries got drained from the cold, or you bought drained out batteries. the salution, GET SOME NEW BATTERIES!!!!!!!!

  9. #8
    b0red JerryC's Avatar
    Member #
    34070
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    777
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    6945-1657-3955-2410
    You sure the sensor bar is connected properly?
    Send PM before addingXD.
    Currently Playing: COD4, (Spot Reserved for SSBB)
    Recently Beat:
    Currently Watching: Naruto, Bleach

  10. #9
    Wii launch Owner elmo_999's Avatar
    Member #
    5211
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    BC (go nucks and lions)
    Posts
    1,207
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    This happened to one of my remotes where as the other stayed connected (in the middle of a game). I phoned nintendo and they didnt know what it was so i was going to send it in and then i forgot about it and my repair order # ran out. Ill renew it sooner or later.

  11. #10
    Hardcore Wii-er Radio's Avatar
    Member #
    40198
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    30
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    The sensor bar should not be a problem. The Lights on the Wii-mote should be on even if you are a mile away from a wii. And again. I know that it isn't a battery problem. What puzzled me was that the same thing happened to them both... Every comment on something similar is either one wii-mote or in-game. This doesn't seem to be like any other problems. Which is frustrating for me!

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search tags for this page

broken wiimote no lights
,
no lights on wii remote
,
no lights on wiimote
,
repair wii remote no lights
,

wii mote no lights

,
wii motes no lights
,
wii remote broke no lights
,
wiimote lights not flashing disassemble
,
wiimote no light
,
wiimote no light blinking
,

wiimote no lights

,
wiimote not working
Click on a term to search for related topics.