LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 60 of 88 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 ... LastLast
Results 591 to 600 of 875
  1. #591
    Junior Member DIRTYPAPER's Avatar
    Member #
    32631
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I just got my wii on thursday & have to take it back to Nintendo cos the disck drive dont work! Any one else had this problem?

  2. #592
    WiiChat Member manOFice's Avatar
    Member #
    13549
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    NY
    Posts
    38
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8095-2417-8233-3263
    I had the "Vertical Lines Of Static" ... Nintendo insisted this was normal and I had to fight to get my system repaired. They finally gave in and offered me a refurb or have mine fixed. I choose to have mine fixed. They sent me a pre paid label and it sat around in my apt for a month but I finally found time to ship it out and they received it the other day and updated my info already saying it will ship back to me within 5 days! Excellent service so far... I just hope they don['t put a d2c chip in my wii...

  3. #593
    WiiChat Member manOFice's Avatar
    Member #
    13549
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    NY
    Posts
    38
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8095-2417-8233-3263
    Blah, they sent me a refurb back when I specifically said I wanted mine fixed and sent back....

  4. #594
    Junior Member rpvisser's Avatar
    Member #
    35494
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Exact same problem here!
    Bought wii two days ago. I did upgrade via WiFi from 2.1E(?) to 3.1E(?) though.
    After upgrade unit continued to work fine that same evening. Only after turning it off, the next day it won't present wii screen anymore. Only black screen, but TV sees that signal as (black) input though and therefore doesn't switch to stand-by! Also Wii's Power LED does turn on and CD swallows and spins disks as it should...
    After trying replugging power- and different video-cabling & TV set without any change, can still I fix this myself in a different way. E.g. by resetting to the factory defaults?

    Quote Originally Posted by zx3chris
    Plugged in Wii last night (after waiting 8 hrs in NYC cold). worked great, logged into my wireless access point and updated the firmware twice. played for a few hours. Turned the device off (went to standby, orange LED). Today, it stayed in standby mode and i could not recover from it. I turned off the power by holding down the power switch and LED went red. Hitting it again, it turned green, the screen shows absolutely nothing.

    I've tried different inputs and 2 other TVs - the Wii turns on, DVD drive spins up, but the screen is completely black -

    does anyone else have a similiar issue? There are no error codes reported;

    /chris

  5. #595
    KryKidd Pikachu256's Avatar
    Member #
    28122
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Avondale, Arizona
    Posts
    788
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Call Nintendo they know whats best for your Nintendo Wii.
    KryKidd


  6. #596
    Junior Member jefftlor's Avatar
    Member #
    35532
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Problems with SD cards

    My Wii works fine in all other ways but no matter what SD card I try (tried 5 so far including a brand new Sandisk 1GB Wii branded one) the console tells me that the card can't be read. The cards work fine in my digital camera so no problem there.
    Anyone have any ideas?

  7. #597
    b0red JerryC's Avatar
    Member #
    34070
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    777
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    6945-1657-3955-2410
    Hi, I just turned on my Wii to play the last part of Zelda again and I noticed miscolored pixels in the form of lines appearing on the screen whenever the game causes the TV to flicker(ie rain).

    So I'm playing Zelda and the problem seems to get worse the longer I keep playing. About 15-20 minutes in I was at the Gandorf fight and there were alot of miscolored pixel lines on the screen and it got really annoying.

    I tried switching the video input but I got the same problem so it wasn't that. I switched TV's, same problem.

    What's the problem WiiChat, AV cables? My Wii? I'm kinda figuring its the AV cables but some opinions would be great

    Thnx

    Thanks
    Send PM before addingXD.
    Currently Playing: COD4, (Spot Reserved for SSBB)
    Recently Beat:
    Currently Watching: Naruto, Bleach

  8. #598
    Junior Member DeanLai's Avatar
    Member #
    35586
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I'm having trouble with my classic controller. It worked fine for months, but today it seemed to have created it's own button mapping issue. Here is what I've been able to discern:

    1. The issue is essentially that the start button (+ button) has stopped working. I initially found out about the problem during Zelda:a link to the past as I couldn't pull up my inventory.
    2. I've found that it is not physically a problem with the button as it responds is some instances just not during games (i.e. in the operations guide menu the button serves to route the menus backwards and make a satisfying beep in the main menu)
    3. I tested the controller in punch out! and the start button did not work as the upper cut. However once I got a star in the game, the A button served to perform an uppercut before resuming it's duty as right hand punches. I found a similar correlation between the A button and start button in F-Zero X.

    So, any clue what the problem is anybody? It's really annoying and pretty much prevents me from playing VC games for the time being.

    Also, i tried switching wiimotes around, reseting VC software, reseting the wii, reconnecting the wiimotes.

  9. #599
    Junior Member Wiiz's Avatar
    Member #
    35433
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Hi guys,

    Im new to this forum but have had a Wii since July. However up until about 3 weeks ago everything was fine, until now. I've noticed some weird going ons with my Wii. I came home one day to find the CD loader light (blue) was on but the Wii was in standby. Not thinking much of it i turned the wii off at main. A week or so later it happened again - it just randomly comes on, although both times there was a CD left in the console. But now, ive been playing on a game and the cd loader light stayed on, but seemed to pulsate very slowly, getting dimmer (but still visible) and brighter. I turned the console off and on again and it has stayed off as it should.

    Anyone else had this problem?

    Thanks

    Gaz

  10. #600
    b0red JerryC's Avatar
    Member #
    34070
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    777
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    6945-1657-3955-2410
    I dont think thats a problem. That usually happens when you get messages on your message board. You can go to Wii Settings -> WiiConnect24 -> Slot Illumination -> Off if you dont wanna see the blue light
    Send PM before addingXD.
    Currently Playing: COD4, (Spot Reserved for SSBB)
    Recently Beat:
    Currently Watching: Naruto, Bleach

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Microsoft: Next gen will be about software and services, not hardware
    By castlezelda in forum Nintendo Wii Gaming
    Replies: 7
    Last Post: 08-02-2009, 01:45 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 12-03-2007, 05:58 PM
  3. Strange Hardware problem on my 2nd Wii
    By kenn in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 09-30-2007, 06:25 PM
  4. Wii having production issues?
    By i0n in forum Wii News
    Replies: 32
    Last Post: 08-30-2006, 08:56 PM
  5. Nintendo Confirms That Wii Hardware Was In GC Cases At E3
    By i0n in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 06-23-2006, 04:46 PM

Search tags for this page

faulty wii
,
faulty wii remote
,
is my wii wifi faulty
,
problems with wii hardware
,
problems with wii stopping
,

why do my wii remotes keep unsyncing

,
wii controllers keep unsyncing
,
wii hardware problems
,
wii remote unsyncs from wii
,
wii remotes keep on unsyncing
,

wii remotes keep unsyncing

,
wiii message remote has lost connection
Click on a term to search for related topics.