LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 70 of 88 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 ... LastLast
Results 691 to 700 of 875
  1. #691
    #1 Metroid fan metroidman's Avatar
    Member #
    40359
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    37
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    when i try to connect internet it says i did not conect the lan adapter correctly what is a lan adapter of witch it speaks? plz help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
    I'm back!

    "Concise and devoid of elegance...what I have come to expect from human communication"-Endless Summer

  2. #692
    WiiChat Member kapeman's Avatar
    Member #
    23535
    Join Date
    May 2007
    Posts
    26
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by Defragged
    After three more errors and a lock up today I just hung up with Nintendo and I'm going to ship the unit back to them. I told them I don't want a refurb, but they said in some cases a remanufactured unit will be provided if the repairs are extensive. As long as they will give me the one year warranty same as the original unit then I'm happy. I bought ours in September but didn't open it until December 25th as it was a present for our daughter.

    Today I got three more Disc Read errors including the first one with Pokemon Battle Revolution. The drive is making a clicking noise while trying to read. Last night it finally read one disc after two restarts, but the system was noticeably slower loading levels. I hope Nintendo gets it right soon!
    I have the exact same issue. I have just received the UPS label to mail the unit back. I would think that a new DVD drive would be all it needs.

    I had a similar issue with my old xbox and it was just the drive.

    Also, like you I bought mine early (August) for Christmas.

  3. #693
    Junior Member ispy1009's Avatar
    Member #
    45775
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Remote issue I think???

    We got our Wii for Christmas and have been playing Wii sports with no problem until today. When trying to play baseball, the bat keeps swinging and when bowling the ball always goes backwards even though we obviously know how to bowl by now. This happened quite often before we learned how to do it. Anyway, the pointer works fine otherwise. You can select which game to play, which Mii to use and can also connect to the Internet. I tired everything including syncronizing, unplugging the system, replacing batteries, but nothing worked. Has anyone else experienced anything like this?

  4. #694
    get crunk. blueradio's Avatar
    Member #
    11742
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Cleveland.
    Posts
    1,151
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    6390-2874-0535-4544
    Faulty Wii
    Shuts off in middle of playing.
    I think it might be related to a heat issue.
    Like it shuts off because it's running too hot.
    Would a cooling fan help this?
    Or should I just send it in to Nintendo?



    Well do you?

  5. #695
    Proud Wii owner 2K7 Wiiman12's Avatar
    Member #
    31019
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    London england
    Posts
    27
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5860-1390-2318-5104
    The problem with my wii is that it gets too hot quickly and it is standing up I have done nothing to it what so ever and so when I play redsteel the game freezes because it is hot should I get a wii fan and when it is hot I burnt my hand on the bloody thing really hot.

  6. #696
    UUQ
    UUQ is offline
    Junior Member UUQ's Avatar
    Member #
    46035
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    26in Samsung LCD HDTV. tried all inputs. shows "No Signal" with S-video plugged in.

    Any ideas?

  7. #697
    WiiChat Member Dtov's Avatar
    Member #
    46317
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by UUQ
    26in Samsung LCD HDTV. tried all inputs. shows "No Signal" with S-video plugged in.

    Any ideas?
    In regard to your S video question, try checking the settings on your Wii to make sure it is set to 480i and not 480p. See if that helps.

  8. #698
    WiiChat Member Dtov's Avatar
    Member #
    46317
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by Devilxier
    I have wonderful Error 110213, when trying to connect to the internet.
    Nintendo has said this is a hardware issue so *shrugs* I'll have to phone them and get it replaced lol.

    anyways with the Wiimote issues I've found it acts funny where your playing into the sun or have a reflective sufface between you and the Sensor bar

    has anyone actually gotten through to Nintendo about the 110213 thing?
    Have you checked to see if you have the MAC address filtering enabled on your wireless router? If so, just add the MAC address of the Wii into your router. That should eliminate the problem.
    Last edited by Dtov; 01-10-2008 at 03:54 PM.

  9. #699
    WiiChat Member Dtov's Avatar
    Member #
    46317
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by George
    Ok My wiimote is fine more or less when its on its own with nothing plugged in, as soon as i plug the nunchuk in, it disconnects every time i rotate to wiimote slightly, its very irritating especially on games where you are required to rotate the wiimote.
    I would try replacing the batteries and see if that might fix the problem. I expereinced the same problem when my rechargables are about to go out.
    Last edited by Dtov; 01-10-2008 at 03:55 PM.

  10. #700
    WiiChat Member Dtov's Avatar
    Member #
    46317
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by metroidman
    when i try to connect internet it says i did not conect the lan adapter correctly what is a lan adapter of witch it speaks? plz help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
    LAN "Local Area Network" adapter. Are you using a wireless router? or are you attempting to hard wire the wii to your router? If you are wanting to wire it directly, the wii may have an issue with the ethernet adapter you are wanting to use in one of your usb ports.

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Microsoft: Next gen will be about software and services, not hardware
    By castlezelda in forum Nintendo Wii Gaming
    Replies: 7
    Last Post: 08-02-2009, 01:45 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 12-03-2007, 05:58 PM
  3. Strange Hardware problem on my 2nd Wii
    By kenn in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 09-30-2007, 06:25 PM
  4. Wii having production issues?
    By i0n in forum Wii News
    Replies: 32
    Last Post: 08-30-2006, 08:56 PM
  5. Nintendo Confirms That Wii Hardware Was In GC Cases At E3
    By i0n in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 06-23-2006, 04:46 PM

Search tags for this page

faulty wii
,
faulty wii remote
,
is my wii wifi faulty
,
problems with wii hardware
,
problems with wii stopping
,

why do my wii remotes keep unsyncing

,
wii controllers keep unsyncing
,
wii hardware problems
,
wii remote unsyncs from wii
,
wii remotes keep on unsyncing
,

wii remotes keep unsyncing

,
wiii message remote has lost connection
Click on a term to search for related topics.