LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: jap wii

  1. #1
    Junior Member rav's Avatar
    Member #
    54433
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    jap wii

    can anyone help ..i have a jap wii and something happend when we try to change the language to english now i is showing a msg and wont let us in to the tools menue it says oprea house online support..what can i do
    help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ads


  3. #2
    zzzzzzzzzzzzzz AutumnWind's Avatar
    Member #
    49049
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Seattle
    Posts
    160
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5820-3895-0352-0420
    Before that, did you put a non-Japanese region game into the Wii and try to play it?
    SSBB FC: 3050-7266-1269 - Add me. Msg me with your code if you do My nickname is AWZ!
    PES 2009 FC: 1548-0990-5835

  4. #3
    CheapAssGamer Evi1d33d's Avatar
    Member #
    929
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    SC, USA
    Posts
    211
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    It sounds like you have a modded wii and updated the wii using a game from a different region. It's called a semi brick and it can be fixed by updating your wii using a game same region as the wii.
    F U Pikachu

  5. #4
    WiiChat Member Dakatana's Avatar
    Member #
    52795
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    20
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I don't know how you managed to do THAT but as long as you don't have any useful game data or channels just go to the wii settings and format the wii's memory OR, find out where that wii was origanly sent to maybe france or england and contact nintendo.

  6. #5
    CheapAssGamer Evi1d33d's Avatar
    Member #
    929
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    SC, USA
    Posts
    211
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by Dakatana
    I don't know how you managed to do THAT but as long as you don't have any useful game data or channels just go to the wii settings and format the wii's memory OR, find out where that wii was origanly sent to maybe france or england and contact nintendo.
    If you read the post he couldn't access the options menu.
    F U Pikachu

  7. #6
    WiiChat Member navroze1's Avatar
    Member #
    31865
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    74
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    How did you manage to change your language from Jap to english.... There is not a way as far as I know

  8. #7
    SSBB owner fertogo's Avatar
    Member #
    53728
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    270
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by Evi1d33d
    It sounds like you have a modded wii and updated the wii using a game from a different region. It's called a semi brick and it can be fixed by updating your wii using a game same region as the wii.
    wow I dodnt knoe dat thanks
    Check out my youtube videos. Click Here

    Currently playing: SSBB



    ^^ I did not Completly do this sig, I just added some stuff


Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts