LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    WiiChat Member WiiMN's Avatar
    Member #
    63511
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    St. Paul Minnesota
    Posts
    12
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    4283-7752-9585-2099

    Wiimote and classic controler.

    I dunno if its true or not, but I was reading and looking around about using the classic controler hooked up to the wiimote on regular wii games, not the vc ones. Does anyone know if it works like that? Some games I play on Wii like Resident Evil Umbrella Chronicles, or Call of Duty 3 it gets kind of annoying using 2 controlers so I was just wondering if its possible to use the classic controler on new games like this or are they only programmed to use the wiimote for the physical interaction?

  2. #2
    Not Here Shadow*91's Avatar
    Member #
    55593
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Another site.
    Posts
    1,915
    Friends
    38
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0000-0000-0000-0000
    certain games allow it. look at the top right corner on the back of the case and if it has a little classic controller then it will allow it. you can also google a list of Wii games that work with it.

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Replies: 29
    Last Post: 03-30-2008, 07:19 PM
  2. MarioKart 64 & Wiimote turning off
    By Chairboy in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2008, 04:16 PM
  3. A comparison between using wiimote, classic & GC controller for play in VC
    By composer in forum Virtual Console, WiiWare and DSIWare
    Replies: 3
    Last Post: 07-25-2007, 03:00 PM
  4. Question about the classic controler
    By Wiitendo in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-2007, 08:18 PM
  5. Wiimote with Mario Brothers?
    By Xanthan in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 12-24-2006, 07:39 AM

Search tags for this page

can call of duty 3 use the classic wii remote

,

classic controler nintendo wii

Click on a term to search for related topics.