LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member Xefer's Avatar
    Member #
    64590
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    No picture using component cable

    I have just bought a Panasonic TH-B50X10 digital TV and have plugged in the Wii using a component cable, and while the sound comes through perfectly there is no picture. I have checked I have plugged it in correctly but no go. Would it have anything to do with the TV having a 6th plug/port in the component section labelled Video when the cable itself only has 5 plugs??

  2. Ads


Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. The Close-Up/Blur Game
    By WiiWouldLike2Play in forum Board Games
    Replies: 1234
    Last Post: 03-03-2008, 08:11 PM
  2. Wii and Component Cable
    By pmaciver in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 11
    Last Post: 01-25-2008, 09:53 PM
  3. Worst with component cable or
    By wuju in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 16
    Last Post: 12-13-2006, 09:14 AM
  4. Component Cable Question
    By *Chris* in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 12
    Last Post: 09-25-2006, 07:09 PM

Search tags for this page

apple tv no picture or sound using component
,
no display on wii using component cable
,
no picture showing when wii is plugged in
,

wii component cable no picture

,
wii component cables no picture
,
wii component no picture
,
wii no display but sound
,
wii no picture
,
wii no picture but sound
,
wii picture components
,

wii sound but no picture

,

wii sound no picture

Click on a term to search for related topics.