LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member speedf's Avatar
    Member #
    91723
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    UK
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Problem with component cable and USB ports

    I've just recently bought a component cable for my Nintendo Wii. It works absolutely fine, picture is displayed well on the TV, except when I plug in any USB device to either of the two USB ports on the back of the Wii. In this situation, the picture is displayed for a second or so, then goes off for a few seconds, then comes back on. It repeats this "on/off" until I remove the USB device. Has anybody seen this kind of problem before - I'm not using an "official" component cable, so am wondering if it's just because I have a cheap cable. Anybody have any thoughts?

  2. Ads


Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Component Cable Problem!!!!
    By Villiard in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 19
    Last Post: 02-27-2007, 02:29 PM
  2. Madden 07 with Component Cable problem
    By blank in forum Nintendo Wii Gaming
    Replies: 23
    Last Post: 02-21-2007, 03:11 AM
  3. Strange problem with Component Cable..or LCD TV Problem??
    By NightRune in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 01-06-2007, 01:40 PM
  4. component hd cable problem
    By jimbo125 in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 01-05-2007, 11:45 AM
  5. Generic Wii Component Cable Problem
    By sint in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 9
    Last Post: 01-04-2007, 08:23 AM