LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member g_rob88's Avatar
    Member #
    15812
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Connected... not connected...connected...

    OK I've had my wii for a while now and I invested in a Linksys router so I could connect. And as soon as I got it I was online and everything was great. It is a g-only router and worked fine. I'm the only one who ever does anything to the network in any way shape or form as my family are afraid of computers. Anyway until this last week I've had no problems with it. But now whenever I try to connect it refuses to let me. I get 53020 or 53120 or something as an error message although sometimes it will just connect happily. It's the only router I pick up and the three signal bars are all full indicating that the signal is fine. It's really bugging me why it keeps doing this as the connection is always stable and online, likewise with the router. Any ideas?

  2. Ads


Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 02-10-2009, 06:47 AM
  2. How can I have my wii connected when im in the message board
    By SweetDude in forum Nintendo Wii Online
    Replies: 4
    Last Post: 07-27-2007, 10:05 PM
  3. Major headache trying to get Wii connected!
    By lornaallan in forum Nintendo Wii Online
    Replies: 6
    Last Post: 06-28-2007, 01:16 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 02-23-2007, 11:24 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 01-15-2007, 03:48 PM

Search tags for this page

53120 wii error code
,
error 53120 wii
,
error code 53020 wii
,
error code 53120
,
error code 53120 wii
,
wii 53020
,
wii 53120
,
wii code 53120
,
wii error 53020
,

wii error 53120

,

wii error code 53020

,

wii error code 53120

Click on a term to search for related topics.