LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    WiiChat Member Rineru's Avatar
    Member #
    32296
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Wii ethernet adapter & Dial-up???

    Okay, We plan to get cable internet soon. (most likely later than sooner) I'm very impatient and I already have the ethernet adapter (i used it at a friends who had cable already) but right now we only have dial up. Is there anyway I can like route that connection from my phone line input to my ethernet output?

    I don't have a router, sorry.

  2. #2
    WiiChat Member paintba||er's Avatar
    Member #
    1665
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Mormonville, Utah XBL GamerTag: sheise PSNID: sheise
    Posts
    3,417
    Friends
    1
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8354-0173-2009-5422
    I used to use dial up with my 360. Just share the connection from the dial-up port on your computer to the ethernet port and run that to your Wii.
    ++++++[>++++++++++<-]>+.<+++[>++++<-]>+.<+++++[>+++++++<-]>++.++++.<+++[>---<-]>--.<+++++[>----------<-]>--------.<+++++++++++++[>++<-]>.<+++++[>+++++<-]>.<++++[>++++<-]>+..<++[>----<-]>-.<++[>+++++<-]>.

  3. #3
    WiiChat Member Rineru's Avatar
    Member #
    32296
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    That's what I want to do, But how do I do that?

  4. #4
    WiiChat Member paintba||er's Avatar
    Member #
    1665
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Mormonville, Utah XBL GamerTag: sheise PSNID: sheise
    Posts
    3,417
    Friends
    1
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8354-0173-2009-5422
    Quote Originally Posted by Rineru
    That's what I want to do, But how do I do that?
    What OS are you using?
    ++++++[>++++++++++<-]>+.<+++[>++++<-]>+.<+++++[>+++++++<-]>++.++++.<+++[>---<-]>--.<+++++[>----------<-]>--------.<+++++++++++++[>++<-]>.<+++++[>+++++<-]>.<++++[>++++<-]>+..<++[>----<-]>-.<++[>+++++<-]>.

  5. #5
    WiiChat Member Rineru's Avatar
    Member #
    32296
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Don't laugh, and I hope you know how... but.. Vista

  6. #6
    WiiChat Member paintba||er's Avatar
    Member #
    1665
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Mormonville, Utah XBL GamerTag: sheise PSNID: sheise
    Posts
    3,417
    Friends
    1
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8354-0173-2009-5422
    Sorry, but I'm not sure how to do it in Vista. I removed Vista from my PC after a week of use, so I hadn't done anything like that.
    ++++++[>++++++++++<-]>+.<+++[>++++<-]>+.<+++++[>+++++++<-]>++.++++.<+++[>---<-]>--.<+++++[>----------<-]>--------.<+++++++++++++[>++<-]>.<+++++[>+++++<-]>.<++++[>++++<-]>+..<++[>----<-]>-.<++[>+++++<-]>.

  7. #7
    WiiChat Member Rineru's Avatar
    Member #
    32296
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Well how did you do it on I assume XP?

    Vista has all the features xp had...

    Just tell me how you did it. I'll tell you what I can't do.

  8. #8
    WiiChat Member paintba||er's Avatar
    Member #
    1665
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Mormonville, Utah XBL GamerTag: sheise PSNID: sheise
    Posts
    3,417
    Friends
    1
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8354-0173-2009-5422
    I can't remember exactly how to do it, I could check, but I don't want to boot into Windows, and I don't have dial-up anymore. I know you go into your network connections, right click the dial-up connection, go to the advanced tab and check a box to share it or something like that. Then do pretty much the same thing on the ethernet connection except choose to allow it to use the other connection.
    ++++++[>++++++++++<-]>+.<+++[>++++<-]>+.<+++++[>+++++++<-]>++.++++.<+++[>---<-]>--.<+++++[>----------<-]>--------.<+++++++++++++[>++<-]>.<+++++[>+++++<-]>.<++++[>++++<-]>+..<++[>----<-]>-.<++[>+++++<-]>.

  9. #9
    WiiChat Member Rineru's Avatar
    Member #
    32296
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Seems like you remebered something, I'll try it. IF not look around. Thanks

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search tags for this page

adapter for dial up connection
,
dial up and wii
,
dial up connection vista wii
,
dial up network card
,

dial up to ethernet adapter

,
dial up to ethernet converter
,

dialup to ethernet adapter

,
dialup to ethernet converter
,

ethernet to dial up adapter

,

wii ethernet

,
wii ethernet adapter
,

wii ethernet output

Click on a term to search for related topics.