LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    WiiChat Member MrKennedy1's Avatar
    Member #
    35356
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    Problems with connection on my Wii

    Hi guys,

    Looking for some advice. I'm having trouble getting me wii connected to the the internet. It worked fine when i first had it (Dec06) but since then havent gone online. I'm now having a error code 52030 which according to Nintendo is a channel issue.

    I changed the Channel to 1 as suggested but still getting the error code. When i connect it will see my router and connect to it, but just will not go past the connection. I have had these error codes in all

    52030
    52230
    52031
    52022

    Any advice?

    I have also tried all the advice that i can see on the forums and still nothing.

    It's really starting to give me a headache now

  2. #2
    WiiChat Member Whoops's Avatar
    Member #
    33907
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    England
    Posts
    223
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5231-0127-5051-6215
    Have you got any firewall stuff on it WEP or WPA or anything like that?


    ---------------------------------------------------------------------------
    Mario Strikers: 116076 328448

    EA Persona: (FIFA 08) & (MOH:H2) Whoopsfire

  3. #3
    slightly amused captainff's Avatar
    Member #
    17836
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    807
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5537-0855-7535-2075
    sounds similar to this

    ....................


  4. #4
    WiiChat Member MrKennedy1's Avatar
    Member #
    35356
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by Whoops
    Have you got any firewall stuff on it WEP or WPA or anything like that?
    Which do you mean, the Wii or my Pc?

  5. #5
    WiiChat Member MrKennedy1's Avatar
    Member #
    35356
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by captainff
    sounds similar to this
    Thanks, i seen that post

    Have tried changing the MTU aswell to 1500 but no joy.

  6. #6
    WiiChat Member Whoops's Avatar
    Member #
    33907
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    England
    Posts
    223
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5231-0127-5051-6215
    If you have put a password or something like that on the router then re-type it into the Wii see if that helps. Sometimes i have to do it not sure why but it usually works after.


    ---------------------------------------------------------------------------
    Mario Strikers: 116076 328448

    EA Persona: (FIFA 08) & (MOH:H2) Whoopsfire

  7. #7
    Junior Member toker4two0's Avatar
    Member #
    35358
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    same problem

    My internet channel worked fine, but for the last week it hasn't. Yet the weather and news would update a few times every day.

    Nothing was changed on my modem/network.

    I just now went to my Wii, deleted my connection settings, and then re-entered them, hoping this would work allow the internet channel to work. Now it won't succesfully test the connection so I don't even get news and weather now.

    HELP!

  8. #8
    WiiChat Member MrKennedy1's Avatar
    Member #
    35356
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by Whoops
    If you have put a password or something like that on the router then re-type it into the Wii see if that helps. Sometimes i have to do it not sure why but it usually works after.

    Thanks yes done that before. Still no joy with it.

  9. #9
    ...:..:..:..:..:.. el-zilcho's Avatar
    Member #
    34441
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    the cellar
    Posts
    608
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2889-0567-4141-1338
    do you have a device pairing button on your router
    ____________________________________
    Spoiler Alert!

  10. #10
    slightly amused captainff's Avatar
    Member #
    17836
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    807
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5537-0855-7535-2075
    Quote Originally Posted by MrKennedy1
    Thanks, i seen that post

    Have tried changing the MTU aswell to 1500 but no joy.
    Sorry!


    Did you read solution 3 from that page? That is the one that sounds most like your problem. Their solution was to buy a new router.

    ....................


Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts