LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    The Most Qualified Backfall's Avatar
    Member #
    41913
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Inside a potato's couch
    Posts
    42
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5231-2094-1307-8948

    I have to re-setup my connection everytime?

    I hate this! The internet works fine, I'm using a Nintendo Wifi USB Connector. But after a while (or when I switch off the console), the connection simply dissapears, i.e., it fails everytime. Then I have to uninstall and reinstall the USB Connector software, and re-connect the Wii to the USB Connector. Then and only then, it works fine. Otherwise it keeps giving random error codes (well not exactly random, its been different 4-5 times).

    The official Nintendo support site doesn't help with this at all! So...yeah this is my problem. I don't wanna deal with this problem when SSBB comes out, so anyone have any tips or fixes?

  2. #2
    WiiChat Member dawn's Avatar
    Member #
    48430
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    uk
    Posts
    10
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    i have the same problem

    iam on pokemon battle rev in wifi but i have wireless and every time i go in to wifi it keeps disconnecting me and iam getting very angry ive cheaked my laptop works well and ive cheaked my wii fine its only when iam trying to go on wifi iam on linkys conection

  3. #3
    The Most Qualified Backfall's Avatar
    Member #
    41913
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Inside a potato's couch
    Posts
    42
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5231-2094-1307-8948
    Quote Originally Posted by dawn
    iam on pokemon battle rev in wifi but i have wireless and every time i go in to wifi it keeps disconnecting me and iam getting very angry ive cheaked my laptop works well and ive cheaked my wii fine its only when iam trying to go on wifi iam on linkys conection
    Well awesome I'm glad I'm not the only one sharing this anger and madness!

    But do you know what to do?
    Does ANYONE know what to do?

  4. #4
    Tech Support nxcmp's Avatar
    Member #
    47959
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    USA
    Posts
    254
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0000-0000-0000-0000
    Quote Originally Posted by Backfall
    Well awesome I'm glad I'm not the only one sharing this anger and madness!

    But do you know what to do?
    Does ANYONE know what to do?

    I imagine your USB adapter is fairly specific. Does it still work if you don't turn your Wii off ?
    Last edited by nxcmp; 01-26-2008 at 07:11 PM.

    Check my Profile for information on my PC Tech Support services.
    -----------------------------------------------
    Check my Blog for "Program of the Week" every Tuesday. Suggestions welcome, PM me.

  5. #5
    The Most Qualified Backfall's Avatar
    Member #
    41913
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Inside a potato's couch
    Posts
    42
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    5231-2094-1307-8948
    Quote Originally Posted by nxcmp
    I imagine your USB adapter is fairly specific. Does it still work if you don't turn your Wii off ?
    Yep, I've used it with the DS for about two months successfully...then I lost interest in Mario Kart and Pokemon. The connector works fine once, but then loses the connection, which means I restart everything (even reinstall the software) all over again! Thats the only problem, which I' hoping to find a solution to.

  6. #6
    Tech Support nxcmp's Avatar
    Member #
    47959
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    USA
    Posts
    254
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0000-0000-0000-0000
    Quote Originally Posted by Backfall
    Yep, I've used it with the DS for about two months successfully...then I lost interest in Mario Kart and Pokemon. The connector works fine once, but then loses the connection, which means I restart everything (even reinstall the software) all over again! Thats the only problem, which I' hoping to find a solution to.

    What are you connecting to (device, pc, router, etc..) with this adapter on the Wii ? Does you connection get lost even wile, say, surfing the web ?

    Check my Profile for information on my PC Tech Support services.
    -----------------------------------------------
    Check my Blog for "Program of the Week" every Tuesday. Suggestions welcome, PM me.

  7. #7
    WiiChat Member dawn's Avatar
    Member #
    48430
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    uk
    Posts
    10
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    well i can use the internet on wii just fine its when iam battling on battle rev but i get it better ok

  8. #8
    WiiChat Member dawn's Avatar
    Member #
    48430
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    uk
    Posts
    10
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    i got it working yay i need to adjust my wireless

  9. #9
    WiiChat Member dawn's Avatar
    Member #
    48430
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    uk
    Posts
    10
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    hi

    hi there its fine my wireless i had a wifi battle so i got it working its just i had to change the conection lol

  10. #10
    bassbassbass travZEman's Avatar
    Member #
    42583
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    SD
    Posts
    74
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2576-9848-2040-2882
    all right, now im havin the same problem. whenever i turn off the wii and turn it back on, and tryto get on internet, i need to make a new connection. wtf? i have connect24 turned on, but it doesn't seem to do anything

    EDIT: and also, i never really get a good connection, its always red or orange. is there any way to fix that?
    Last edited by travZEman; 01-27-2008 at 06:41 PM.
    <insert hilarious signature here>

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search tags for this page

error 5231 wii

,
i have to re-establish my connection to my wii everytime
,
i keep having to setup the wii to use the internet everytime i
,
my wii keeps losing internet connection settings
,
nintendo usb connector only working once
,
nintendo wi fi connector must reinstall every time add new user
,
pc connection lost when wii conects to wifi
,
why do i have to reinstall nintendo wifi usb everytime?
,
why do i have to reinstall the nintendo wifi usb connector software everytime i wanna use it?
,
wii loses connection to internet every time its turned off
,
wii loses internet configuration
,
wii loses internet connection every time i turn it off
Click on a term to search for related topics.