LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: Wifi-Max

  1. #11
    WiiChat Member lazyjk's Avatar
    Member #
    4033
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    10
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I am on a college LAN and tried setting up a router 2 days ago. Didn't have much luck, so I stopped by bestbuy Wednesday. I picked up a Wifi max and after a couple of initial hiccups (channel being wrong) it started to work. Cheaper and easier than setting up a router in my case. I would have probably gone with the official Nintendo one, but this one works and it is available now.

  2. #12
    The Japanaholic micster's Avatar
    Member #
    2877
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United Kingdom
    Posts
    91
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    3797-6238-2050-0894
    i got a WiFi MAX yesterday

    IT IS UTTER CRAP. Just get the official one, thats what i am having to do now

  3. #13
    Wii pre-order hopeful Jenksie's Avatar
    Member #
    1650
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Midlands, UK
    Posts
    58
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Have people been having much success with the official Nintendo USB WI-FI device. I'm thinking of buying one and i want to be sure that it will work for me.
    When I read about the evils of drinking I gave up reading.

  4. #14
    Wii online moderator registerednerd's Avatar
    Member #
    249
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Missouri, United States
    Posts
    1,054
    Friends
    1
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by Jenksie
    Have people been having much success with the official Nintendo USB WI-FI device. I'm thinking of buying one and i want to be sure that it will work for me.
    My cousin uses one, he and I have both connected DS'es and Wii's no problem. The only issue is that the range is terrible (about 30 feet for him)
    ... but what do I know?...
    Not currently accepting friend adds.

  5. #15
    Wii Power User Wiiaretheworld's Avatar
    Member #
    4406
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    NYC
    Posts
    67
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I got an error code when I tried to set the wii up using my wireless network. So I just used someone else's wifi connection and it worked. I'm sure I just need to reset my wifi settings on my router...but I'm too lazy. so I'll just continue to use my neighbor's connection.

  6. #16
    Wii Power User Wiiaretheworld's Avatar
    Member #
    4406
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    NYC
    Posts
    67
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Don't worry, you cant do anything online yet anyways...

  7. #17
    Junior Member chiodos's Avatar
    Member #
    4802
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    i got this thing the other day thinking it was the official one, so i go ahead and use it and had the same problem you did. do you have a firewall on? i didnt notice but there was something new that i told the firewall to block when i installed the software, and then i unblocked it and its been working fine for my ever since

  8. #18
    Junior Member Tronfo's Avatar
    Member #
    9777
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    I'm having the same problem with a different error message. This is really frustrating...I'm looking up stuff about the thing now, though; hopefully something'll turn up.

  9. #19
    WiiChat Member Maleko's Avatar
    Member #
    3295
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    150
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    First off, do you have ICS setup on the comp you hooked the WiFi MAX to (or routing software)?
    Second with your static IP set, set the DNS to your ISPs DNS servers (Start, RUN, cmd, then in the cmd window, ipconfig /all, then look for the DNS entries)

    From the error code, it sounds as though your getting on the WiFi but not to the net. I would double check that WIndows sees your WiFi MAX as a network adapter and run (or re-run) Internet Connection Sharing (ICS)

  10. #20
    WiiChat Member Spiderking13's Avatar
    Member #
    9187
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    77
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    i have one, and it works great for me!!!!!

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Wii, Linksys Wireless Router and Sprint Wifi.. can it work?
    By filly77 in forum Nintendo Wii Online
    Replies: 0
    Last Post: 08-23-2009, 08:04 PM
  2. iPod Touch or Archos 605 wifi?
    By Trulen in forum The Entertainment Lounge
    Replies: 9
    Last Post: 10-03-2007, 09:28 PM
  3. Wifi Game...
    By Vince00 in forum Nintendo DS
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2007, 06:58 PM
  4. another wifi mess up on nintendos part?
    By komio in forum Nintendo DS
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2006, 12:03 AM
  5. mario hoops 3-on-3 wifi?
    By komio in forum Nintendo DS
    Replies: 8
    Last Post: 09-16-2006, 05:29 AM

Search tags for this page

nintendo wifi max

,
what is a wifi max for wii
,
wifi max for nintendo wii
,

wifi max for wii

,
wifi max for wii?
,
wifi max nintendo
,

wifi max wii

,

wifi max windows 7

,

wifimax

,
wifimax wii
,
wifimax windows 7
,

wii wifi max

Click on a term to search for related topics.