LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Dobedobebo Happy's Avatar
    Member #
    6937
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    London
    Posts
    796
    Friends
    3
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0710-2343-2773-8881

    Can't get my N64 to work :(

    I fished out my N64 from the basement yesterday along with nearly all the games ever released on it. Last time I played on it, it was on a crappy old tv. Now Ive got my new widescreen flatscreen modern TV. When I plug the N64 into the TV everything on my tv goes fuzzy. The games work but it is completly fuzzy. So the only way I can get it to not be fuzzy is having the original thing in into the tele, and when thats in there isnt another socket for my N64. Sorry I cant be more detailed about the 'socket thingy' but Im sure people with a N64 will understand what I mean.

  2. #2
    WiiChat Veteran Riviet's Avatar
    Member #
    45
    Join Date
    May 2006
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,457
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    3388-6355-5969-8398
    Quote Originally Posted by Wii_Fan
    So the only way I can get it to not be fuzzy is having the original thing in into the tele, and when thats in there isnt another socket for my N64.
    What's this original thing that you're referring to?

  3. #3
    Dobedobebo Happy's Avatar
    Member #
    6937
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    London
    Posts
    796
    Friends
    3
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0710-2343-2773-8881
    Well on my TV where the N64 plug goes in theres already something in there which makes the picture of the TV clear. Must be an arial or something and when I take it out and put in the N64 plug the picture quality is fuzzy.

  4. #4
    26 sets of flat batteries Wii17's Avatar
    Member #
    8307
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    830
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    1950-4861-6176-4135
    omg u usimg aerial connector for the 64 LOL!!!!!! use a YRW connector, off a gamecube or the one that game with the 64 im asuming u used to play on a really old tv without the ports


    Currently own :
    Wii, Wii Sports, Wii Play, Zelda: Twilight Princess, Need For Speed: Carbon.

    (In order of purchase)

    Accessories : 2 Wiimotes, 2 Nunchucks


  5. #5
    Dobedobebo Happy's Avatar
    Member #
    6937
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    London
    Posts
    796
    Friends
    3
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0710-2343-2773-8881
    It is a completly different shape to what I plug my Wii and GC into.

  6. #6
    WiiChat Veteran Riviet's Avatar
    Member #
    45
    Join Date
    May 2006
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,457
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    3388-6355-5969-8398
    You'll need to use an N64 one (not sure if there are alternatives, someone mention them if they know of any).

  7. #7
    26 sets of flat batteries Wii17's Avatar
    Member #
    8307
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    830
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    1950-4861-6176-4135
    take the tv cable from the gamecube and plug it in the 64, it will fit its the same. pull out the aerial connector first of course and bingo. aerial connector ewwww i remember using one on the master system *shudder, but atleast clear tv was still possible coz of the extra port on the connector

    and i know it fits coz the wii is the 1st nintendo console to use a diff connector, i use a 64 1 for my gamecube... bloody cat


    Currently own :
    Wii, Wii Sports, Wii Play, Zelda: Twilight Princess, Need For Speed: Carbon.

    (In order of purchase)

    Accessories : 2 Wiimotes, 2 Nunchucks


  8. #8
    A li'l bit different Squall7's Avatar
    Member #
    89
    Join Date
    May 2006
    Location
    Cornwall, UK
    Posts
    1,743
    Friends
    4
    Wii Friend Code: $post[field5]
    8420-0141-9022-6948
    You could try something like this:Here
    It's a universal aerial thing.

    Other than that, you could try manual tuning your TV in. Or get a new Coaxial cable (the cable running from the block in the end of your N64 to the TV).

    Coaxial cableHere


    Mail me if you want to add me on either the Wii or the 360.


  9. #9
    Dobedobebo Happy's Avatar
    Member #
    6937
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    London
    Posts
    796
    Friends
    3
    Wii Friend Code: $post[field5]
    0710-2343-2773-8881
    Quote Originally Posted by Wii17
    take the tv cable from the gamecube and plug it in the 64, it will fit its the same. pull out the aerial connector first of course and bingo. aerial connector ewwww i remember using one on the master system *shudder, but atleast clear tv was still possible coz of the extra port on the connector

    and i know it fits coz the wii is the 1st nintendo console to use a diff connector, i use a 64 1 for my gamecube... bloody cat
    Thanks! Its working now Although when playing everything seems to be a little bit fuzzy. Proberly just the console though.

  10. #10
    WiiChat Veteran Riviet's Avatar
    Member #
    45
    Join Date
    May 2006
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,457
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    3388-6355-5969-8398
    Quote Originally Posted by Wii17
    i know it fits coz the wii is the 1st nintendo console to use a diff connector, i use a 64 1 for my gamecube... bloody cat
    Wow, I never knew that - thanks for the info!

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Signature Gallery (Show us your work)
    By Mario Famous in forum The Design Lounge
    Replies: 1511
    Last Post: 08-23-2007, 04:47 AM
  2. wiimote doesn't work properly
    By chrisx96 in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 04-06-2007, 08:11 AM
  3. Us Version Work In Uk?
    By wanna in forum Introduce Yourself
    Replies: 2
    Last Post: 02-12-2007, 01:46 PM
  4. Wii Sports Cheats Dont Work?
    By RedSteel91 in forum Nintendo Wii Gaming
    Replies: 12
    Last Post: 02-04-2007, 01:21 PM
  5. How will it work!!
    By stu in forum Nintendo Wii Hardware
    Replies: 12
    Last Post: 07-05-2006, 06:21 AM

Search tags for this page

can't get my n64 to work
,

can't get n64 to work

,
how to get an n64 to work
,
how to get an n64 yo work on a new tv
,

how to get my n64 to work

,
how to get n64 to work
,
how to get n64 to work on new tv
,
how to get your n64 to work
,
how to make an n64 work
,

how to make my n64 work

,
i can't get my n64 to work
,
terranigma
Click on a term to search for related topics.