LoginRegister
Nintendo Wii / Wii U Forum
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: connecting

  1. #1
    wii owner since release Yellow_Wii's Avatar
    Member #
    1382
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    998
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]

    connecting

    i have crackdown and my internet cable and really want to see this halo 3 beta. My 360 reads that the wire's there but the ip address wont be discovered!
    i inserted my ip address manually but i dont have a clue what the gateway and subnet mask is...


    gah, what shall i do?

  2. Ads


  3. #2
    WiiChat Member Celestial's Avatar
    Member #
    16628
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    London, England
    Posts
    1,396
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    3049-9371-2306-9680
    Whenever my IP adress isn't found I just unplug the broadband and plug it in again... normally works for me, other than that, I don't have a clue, sorryy..


    Need Help
    My friend got his 360 but he can't set live up, it goes through passed the IP adress and is successful till it reaches the "MTU" thing, does anyone know how to fix it?
    Last edited by Celestial; 05-13-2007 at 08:06 AM.

    360 GT: LostCelestial
    PSN ID: AerialSpirit

  4. #3
    UNACCEPTABLE The_Mitch's Avatar
    Member #
    648
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milford Ohio
    Posts
    3,130
    Friends
    8
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2025-2025-2025-2025
    are you plugged into a router? if your running directly from your modem then you either A) need to unplug your PC from the internet so your xbox can use the IP address or b) buy a second IP address (which is more than a router so thats the stupid way). also you wont be able to play the beta untill the 16th. like i said in my other thread, a friend of mine knows some people at Bungie and got me and my other friends on some private forums invites to the Family and Friends beta

    KARPMOD SUCKS
    Moderator @ Wii Chat
    [PM]
    No, I will NOT add you to my friends list.
    [/SIZE]
    Mitch2025 - Stays crunchy, even in milk.


    Thanks DBloke for the sig

    I miss my weighted companion cube

    Spoiler Alert!


  5. #4
    wii owner since release Yellow_Wii's Avatar
    Member #
    1382
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    998
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    ok i dont have a clue about the computer language so i will use 'my computer' language. I have plugged one end of the ethanet cable to my 360 and one into the back of the ' box that turns on teh computer ' lol. Then i turn my internet on and turn on my 360. I click the xbox live on the dashboard. I join. It comes up with a message saying i cant connect, then with one saying configure settings ( or something ). Connection test. It reads it and says, wired. Then moves onto the ip address and says failed.

    Thats as far as ive got. Ow and mitch if i unplug my internet from teh pc then i wont be able to go on teh internet on the pc?

    sorry, i'm a retard lol

  6. #5
    UNACCEPTABLE The_Mitch's Avatar
    Member #
    648
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milford Ohio
    Posts
    3,130
    Friends
    8
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2025-2025-2025-2025
    so your xbox is hooked into your PC? that will not work. you need a router in order to split the internet connection between 2 diffrent PC's (or xbox's or w/e you need connected to the internet)

    KARPMOD SUCKS
    Moderator @ Wii Chat
    [PM]
    No, I will NOT add you to my friends list.
    [/SIZE]
    Mitch2025 - Stays crunchy, even in milk.


    Thanks DBloke for the sig

    I miss my weighted companion cube

    Spoiler Alert!


  7. #6
    wii owner since release Yellow_Wii's Avatar
    Member #
    1382
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    998
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    dont worry, with cleaver thinking ive got it hooked up and working ! yay

  8. #7
    WiiChat Member lackluster dj's Avatar
    Member #
    18512
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Saytown, TX
    Posts
    155
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    Quote Originally Posted by Mitch2025
    so your xbox is hooked into your PC? that will not work. you need a router in order to split the internet connection between 2 diffrent PC's (or xbox's or w/e you need connected to the internet)
    i just bought a 360 this weekend and i will be trying to get it online when i get home from work this evening.

    i was planning on picking up a usb to ethernet cable and just running an ethernet cable from my pc to the xbox. my pc is connected directly to the modem. i figured the usb cable/converter would split the connection.

    but, from what you're saying i might be out of luck goin this route huh?

  9. #8
    WiiChat Member no1cubehead's Avatar
    Member #
    7006
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    97
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    4402-3579-0012-8105
    in my experience: YOU DONT NEED A ROUTER

    right click your internet connection-properties-advanced- enable internet connection sharing.

    lackluster, do you have a usb modem? if you do just run the ethernet cable to your xbox after doing what i said.

    hope it helps

  10. #9
    UNACCEPTABLE The_Mitch's Avatar
    Member #
    648
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Milford Ohio
    Posts
    3,130
    Friends
    8
    Wii Friend Code: $post[field5]
    2025-2025-2025-2025
    Quote Originally Posted by no1cubehead
    in my experience: YOU DONT NEED A ROUTER

    right click your internet connection-properties-advanced- enable internet connection sharing.

    lackluster, do you have a usb modem? if you do just run the ethernet cable to your xbox after doing what i said.

    hope it helps
    that will ONLY work if your ISP is giving you 2 or more IP addresses or if your modem is like my old DSL modem and has a built in router. if your modem also doubles as a router, you can connect directly to the modem or to the PC VIA connection sharing and it will work but if you dont have a modem with a built in router, you MUST buy a router to split the connection

    KARPMOD SUCKS
    Moderator @ Wii Chat
    [PM]
    No, I will NOT add you to my friends list.
    [/SIZE]
    Mitch2025 - Stays crunchy, even in milk.


    Thanks DBloke for the sig

    I miss my weighted companion cube

    Spoiler Alert!


  11. #10
    WiiChat Member no1cubehead's Avatar
    Member #
    7006
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    97
    Friends
    0
    Wii Friend Code: $post[field5]
    4402-3579-0012-8105
    Quote Originally Posted by Mitch2025
    that will ONLY work if your ISP is giving you 2 or more IP addresses or if your modem is like my old DSL modem and has a built in router. if your modem also doubles as a router, you can connect directly to the modem or to the PC VIA connection sharing and it will work but if you dont have a modem with a built in router, you MUST buy a router to split the connection

    i used to have this one http://www.voyager.bt.com/usb_modems...oduct_info.htm

    using this method http://www.xbox.com/en-US/support/co...windowsics.htm

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts