Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Alienware Curve Display

Discussion in 'The Lounge' started by Bliss, Jan 10, 2008.

  1. Bliss

    Bliss WiiChat Member

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    1,525
    Likes Received:
    31
    Wii Friend Code: 0000-0000-0000-0000
    0000-0000-0000-0000
    Damn this is just sexy..the new Alienware Curve monitor is just beautiful, it was shown at this years CES, as of right now it is just a prototype but does make its way to stores this year. Take a look

    [MEDIA]http://youtube.com/watch?v=vq52x6LmUew&feature=bz303[/MEDIA]
     
  2. Foxy

    Foxy Super Ninjarator
    Staff Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    6,689
    Likes Received:
    105
    Wii Friend Code: 3881-9484-9041-5848
    3881-9484-9041-5848
    Saw the GT official CES coverage of crysis on this monitor, looks sweet yet odd >_<
     
  3. RadNad

    RadNad Get The Funk In The Car!

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    367
    Likes Received:
    8
    Location:
    England
    Wouldn't the screen be really streched?

    I want an Alienware Notebook. They're so cool! I think the custom built one I did on their website was above to £10,000...
     
  4. gidget

    gidget . ☆ ☆ ☆ .

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    2,589
    Likes Received:
    65
    Location:
    -= ohio, usa =-
    Wii Friend Code: 9999-9999-9999-9999
    9999-9999-9999-9999
    I would mount it vertical to see more wiichat. :D
     
  5. heymoe99

    heymoe99 WiiChat Member

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Messages:
    378
    Likes Received:
    2
    Location:
    Cleveland
    the screen would not be stretched as long as the game supports its resolution size. you know how on the wii you have 4x3 and 16x9, video cards are able to do many different sizes (beyond what consoles can do).
    i wonder how much that would cost..
    my LG 19" Flatron Wide has a response time of 5ms, and that should be fast enough..
    how fast can you tell a difference? the human eye and the brain can sense so much..
     
  6. 261311

    261311 The Man on Ice

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    993
    Likes Received:
    5
    Location:
    Canada
    I don't think I'd like that, too much craning of the neck to look at everything.
     
  7. gidget

    gidget . ☆ ☆ ☆ .

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    2,589
    Likes Received:
    65
    Location:
    -= ohio, usa =-
    Wii Friend Code: 9999-9999-9999-9999
    9999-9999-9999-9999
    you don't have to turn your head... it's more for peripheral vision. there may be a learning curve... like monkeyball on a Wiimote instead of a controller.
     
  8. Budo

    Budo Raging Clue

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    727
    Likes Received:
    9
    Location:
    Canadia
    I used to jack my FOV in Quake2 to 120 when I played it, so I'd love something like this. I'm assuming since it's Alienware, it's going to cost a lot though, lol. They're like the monster cable of computer hardware :smilewinkgrin:
     
  9. Bliss

    Bliss WiiChat Member

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    1,525
    Likes Received:
    31
    Wii Friend Code: 0000-0000-0000-0000
    0000-0000-0000-0000
    yea i cant even imagine how much this thing is gonna cost.
    might be one of those products i can only dream of getting :lol:
     
  10. heymoe99

    heymoe99 WiiChat Member

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Messages:
    378
    Likes Received:
    2
    Location:
    Cleveland
    not really. they dont make much of their own stuff (i think). they put together fast computers with stuff that's out. they dont manufacture stuff like processors, ram, motherboards and video cards. they mostly make cases and add above average, to very fast hardware.

    i'm not trying to bash them. i definatly wouldnt mind having a $5000 computer :D
    intel core 2 extreme (or whatever its called, worth $1100 alone)
    maxed out ram (4 gigs)
    dual PCI-E video cards
    10,000 rpm hd
    so far i'm like at $2500 min (and i'm just guessing)
     
  11. kronau

    kronau Nice And Simple

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    600
    Likes Received:
    5
    Location:
    http://heartbreakerclothing.net/
    Wii Friend Code: 2429-4615-8570-1814
    2429-4615-8570-1814
    im all readdy getting ons pre ordered with my new duo graphic cards that are worth 700$ each crysist is gonna be nuts with them togeather
     
  12. kronau

    kronau Nice And Simple

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    600
    Likes Received:
    5
    Location:
    http://heartbreakerclothing.net/
    Wii Friend Code: 2429-4615-8570-1814
    2429-4615-8570-1814
    u know maxed ram is 8 gigs now right?
     
  13. heymoe99

    heymoe99 WiiChat Member

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Messages:
    378
    Likes Received:
    2
    Location:
    Cleveland
    no lol. i havent priced one in a while
    too bad xp pro doesnt "use" over 3.. anything over 3 it doesnt use for some reason
     
  14. swordkirby

    swordkirby Kirby's path follower

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    132
    Likes Received:
    2
    Location:
    Area-51, CO
    Wow..... that thing is awesome! .2 mill. thats hella good. looks like an awesome display too. i'd buy it if i had the money, i bet it will be a fortune though.
     
  15. surfinrach90

    surfinrach90 I GOT A JAR OF DIRT.

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    4,468
    Likes Received:
    79
    I saw a picture of this with some racing game being played on it.

    I didn't know there was a video of it so thanks for the post =]
     
  16. strommsarnac

    strommsarnac WiiChat Member

    Joined:
    Dec 28, 2006
    Messages:
    258
    Likes Received:
    5
    Location:
    USA, Central Ohio
    32bit Windows will allocate up to 4GB-video RAM. I have an 8800GTX 768MB card, so I get 3.2GB of my 4GB.

    Only 64bit OS's will allocate more than that and Windows desktop OS's will only allocate up to 8GB. Server software and some Linux software will allocate more.

    What's funny is all the people running XP who think it's some great thing to have more than 2GB. It doesn't make a crap bit of difference for anything but video/database/compiling. That's be shown time and again, yet these elitist freaks who insist that anyone who doesn't over-clock isn't a PC guru ignore the truth.
     

Share This Page