Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Bunk Cables?

Discussion in 'Nintendo Wii Hardware' started by d4mahern, Sep 29, 2007.

  1. d4mahern

    d4mahern Detroit Lions 2-1

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    99
    Likes Received:
    1
    Location:
    Kalamazoo (No, seriously...)
    I got component cables online after getting the wii but before nintendo had released them. They made a huge difference but whenever im playing games or at the wii menu i see little missing pixels. Its really annoying on like the wii menu or in tiger woods on the grass. Basicaly anywhere there is a solid its really obvious? Has anyone else had this problem with their component cables or did i just get some bunk cables?
     
  2. TheCosmicFrog

    TheCosmicFrog WiiChat Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    158
    Likes Received:
    2
    Yes, the Wii Component Cables have been known to cause screen tearing, particularly in the Everybody Votes Channel. Although you may have a dead pixel problem caused by the overheating of your GPU. Do you keep your Wii on WC24 standby?
     
  3. krisv2010

    krisv2010 WiiChat Member

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    228
    Likes Received:
    3
    Wii Friend Code: 0340-3497-6441-4373
    0340-3497-6441-4373
    it may be neither, is your tv lcd? if so then that could be your problem
     
  4. d4mahern

    d4mahern Detroit Lions 2-1

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    99
    Likes Received:
    1
    Location:
    Kalamazoo (No, seriously...)
    Its a plasma and yea i leave it on standby...
     
  5. TheCosmicFrog

    TheCosmicFrog WiiChat Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    158
    Likes Received:
    2
    Plasmas don't get dead pixels often, just discolored. And chances are it's the ATi GPU. Call Nintendo
     

Share This Page