Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

guitar hero 3* Wii

Discussion in 'Nintendo Wii Gaming' started by dark samus, Dec 18, 2007.

  1. dark samus

    dark samus come to the dark side....

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    349
    Likes Received:
    1
    Location:
    victoria, australia
    Wii Friend Code: 7159-9733-2785-0220
    7159-9733-2785-0220
    is there any way to play 2 player on wii guitar hero 3, without using more than 1 guitar controller?

    eg. 1 guitar controller,, 3 wiimotes
     
  2. agn015

    agn015 WiiChat Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Location:
    New Jersey
    Wii Friend Code: 2507-5215-4257-2732
    2507-5215-4257-2732
    you just need 1 guitar(player 1) and 1 wiimote(player 2) I don't know what the buttons are off hand but it says it in the manual. Then all you have to do is press each button and it automatically strums. Star power is another button and to whammy just shake the wiimote.
     
  3. pepper

    pepper Pepper, The Original

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    173
    Likes Received:
    1
    Wii Friend Code: 4515-2807-7755-5492
    4515-2807-7755-5492
    you can have a max of 2 players and yes you can use a wiimote.
    BUT its extremely hard and almost no fun at all with the wiimote
     
  4. dark samus

    dark samus come to the dark side....

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    349
    Likes Received:
    1
    Location:
    victoria, australia
    Wii Friend Code: 7159-9733-2785-0220
    7159-9733-2785-0220
    oh, good. thanks i really needed 2 know thx
     
  5. Meesterjoj

    Meesterjoj WiiChat Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Have they fixed the problem with all Wii versions of GH3 yet? I see people going nuts to buy them in the stores, but I hadn't read anything about Activision replacing those units with new ones.
     
  6. ThePete13

    ThePete13 WiiChat Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Sounds like it would suck playing it on a wiimote.
     
  7. Meesterjoj

    Meesterjoj WiiChat Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Hah, well the guitars are fine, so I hear, but the problem is the sound: all Wii disks only output Mono...

    haha Funny stuff. Activision has a trade-in program, but imo: too little, too late, especially so long after the release and initial complaint.
     
  8. ThePete13

    ThePete13 WiiChat Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    wow that does suck, especially if you are playing on surround sound, Mono sounds like butt!
     
  9. opitekk

    opitekk Old School Master

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    424
    Likes Received:
    3
    Location:
    Michigan
    Mono is super Butt.

    Grrrrrr.

    Cant wait to get my free copy next year~
     
  10. Adamquest64

    Adamquest64 WiiChat Member

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    556
    Likes Received:
    8
    Mono is fine if all your sound just comes from a standard TV, like at my house.
     
  11. Walugi

    Walugi Zyl0nB

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    288
    Likes Received:
    3
    Wii Friend Code: 2704-5528-6520-6101
    2704-5528-6520-6101
    If you live in west candada and maybe all of candada this game is impossible to find ive had it reserved at 3 places for 2 months now...
     
  12. dark samus

    dark samus come to the dark side....

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    349
    Likes Received:
    1
    Location:
    victoria, australia
    Wii Friend Code: 7159-9733-2785-0220
    7159-9733-2785-0220
    wait so no sorround sound for Wii version?
     
  13. Nichelfish

    Nichelfish WiiChat Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Activision promised full stereo surround sound. In actual fact, the game was released entirely in mono.

    The issue has been raised, and many people have complained and there has been a very recent response from Activision saying they will begin releasing all versions of Guitar Hero 3 in stero/surround sound as of some time early next year, and they will replace all mono-sound versions of Guitar Hero 3 free of charge next year with the new stero/surround sound discs.

    Can't find a link to the source whilst I'm at work (blocks most game-related sites), but that's the current situation.
     
  14. opitekk

    opitekk Old School Master

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    424
    Likes Received:
    3
    Location:
    Michigan
    No there is an option in the options menu where you can select surround sound and stuff but it still outputs mono regardless.

    It's a GLITCH and Anyone w/ this version of the game is guaranteed a FIXED version Early next year~
     
  15. Nichelfish

    Nichelfish WiiChat Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Yeah, that's what I meant. The game was supposed to be in full stereo/surround sound (with the option of playing mono) but it isn't, due to a glitch/oversight on behalf of the developers. :)
     
  16. ThePete13

    ThePete13 WiiChat Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    wow, that's too bad. I need to check now when I get home on whether I have surround sound on or just stereo for my PS@ version of GH3.

    I am stuck on "cult of personality" by Living Colour on Expert now. Can't seem to get past the 60 second long solo!!!!!!!!!!! ridiculous. here's a vid of someone doing that song on expert. 96% !!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=EYPKgoZMABM
     

Share This Page

Search tags for this page

guitar hero player 2 no sound

,

wii player2 no sound guitar