Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

i don't have the foggiest what i'm doin wrong...

Discussion in 'Nintendo Wii Online' started by Pancakezzz, Dec 27, 2006.

  1. Pancakezzz

    Pancakezzz The Rock-it Scientist...

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Surrey, England.
    :mad2: well...
    i have a NETGEAR DG834GT 108 Mbps Super Wireless ADSL Router.
    i've set it all up. it works fine on the computer. and on my laptop.
    yet my wii. just doesnt find it. ive tried all FAQ suggestions. and my wii just cannot seem to find it at all. when i search for access point. it says it hasnt found any. and everythin' else i try with my wii, also shows no signs of even comin close to finding the access point. and it has been approved on the nintendowifi.co.uk router list.
    and i dont have the foggiest im doin wrong?
    anyone who has the same router know what i could do?
    or anyone with any suggestions at all? instead of the obvious FAQ's...
    it's drivin me to the point of insanity...
     
  2. PtonJalken

    PtonJalken Ptowwnaagee!

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    1,059
    Likes Received:
    3
    Location:
    Canada
    Wii Friend Code: 7740-5070-1158-5119
    7740-5070-1158-5119
    the whole wireless thing for the Wii has made me insane. I dont wanna buy a dum USB thing cause i dont wanna kill my computer lol. Im just waiting for USB/Ethernet Cables now ^^
     
  3. Wii_Smurf

    Wii_Smurf No.1 Smurf

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    3,952
    Likes Received:
    71
    Location:
    Manchester
    Wii Friend Code: 0000-0000-0000-0000
    0000-0000-0000-0000
    my internet works fine
    i have a belkin though
    try your router settings on your pc andoes put the wii quite close/closer to the router?
     
  4. Pancakezzz

    Pancakezzz The Rock-it Scientist...

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Surrey, England.
    but i cant move it closer. my router is upstairs and my wii's downstairs. im not up shifting my entire tv. or computer system. there in completely different rooms...
     
  5. supafly

    supafly wii60

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ontario CANADA
    Wii Friend Code: 7866-5231-9763-6567
    7866-5231-9763-6567
    well thats why its not working, same this happened with me with my wii downstairs, i moved it upstairs to a room beside where my router is and it worked like a charm, sorry bud but if you wanna go on the internet your gonna have to move somethin
     
  6. bdrains2003

    bdrains2003 Got Wii?

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Location:
    PHOENIX,AZ
    Wii Friend Code: 1761-3278-8320-2280
    1761-3278-8320-2280
    Have you checked to see if your router is compatible because one being upstairs and the other being down shouldnt matter. I mean heck I pick up my neighbors wireless networks with mine. 3 different neighbors to be exact.
    :confused:
     
  7. Xanthan

    Xanthan Hardcore Gamer

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    259
    Likes Received:
    1
    Location:
    Augusta, GA
    Wii Friend Code: 6188-0435-3585-1038
    6188-0435-3585-1038
    Well I had problems at first, not sure your situation but what did it for me was switching my router settings to mixed mode (B+G), or even B only. If you set if for G only my Wii wouldn't connect to my network.
     

Share This Page