Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

I need a little help.

Discussion in 'The Design Lounge' started by "Shion", Jan 19, 2008.

  1. "Shion"

    "Shion" Burn, my COSMOS!!!

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    400
    Likes Received:
    3
    Location:
    In the cosmos
    Yeah, I have an 80 x 80 avatar and all, but it doesn't show up after I save it.

    Why is this?
     
  2. DBloke

    DBloke The last original
    Staff Member

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    19,424
    Likes Received:
    109
    Location:
    Super Mancyland
    Wii Friend Code: 8041-7231-3447-6164
    8041-7231-3447-6164
    User Cp >Avatar >browse Load it from your computer
    What is it of ?
     
  3. "Shion"

    "Shion" Burn, my COSMOS!!!

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    400
    Likes Received:
    3
    Location:
    In the cosmos
    yeah, thats what I did.

    [​IMG]

    This is the image

    I tried both ways, URL AND the browse load.

    neither worked.
     
  4. Prez

    Prez Señor Prez

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    1,392
    Likes Received:
    30
    Location:
    Pickering/Toronto
    Wii Friend Code: 9004-9974-6002-5074
    9004-9974-6002-5074
    If the above does not work, give me the picture and it will magically become your avatar.
    K never mind, you posted it.
    Give it a minute
     
  5. "Shion"

    "Shion" Burn, my COSMOS!!!

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    400
    Likes Received:
    3
    Location:
    In the cosmos
    yes SIR!^^^^
     
  6. Prez

    Prez Señor Prez

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    1,392
    Likes Received:
    30
    Location:
    Pickering/Toronto
    Wii Friend Code: 9004-9974-6002-5074
    9004-9974-6002-5074
    Does not seem to be working.
    Wait until tomorrow, and try it again.
    If it STILL does not work then PM me.
     
  7. "Shion"

    "Shion" Burn, my COSMOS!!!

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    400
    Likes Received:
    3
    Location:
    In the cosmos
    Ok. Thanks for your help.
     
  8. 261311

    261311 The Man on Ice

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    993
    Likes Received:
    5
    Location:
    Canada
    Probably a problem with your browsers cookies.
     
  9. "Shion"

    "Shion" Burn, my COSMOS!!!

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    400
    Likes Received:
    3
    Location:
    In the cosmos
    Nope, my browser cookies are all... fine.

    I dunno, but the default avatars work... wtf?
     
  10. 261311

    261311 The Man on Ice

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    993
    Likes Received:
    5
    Location:
    Canada
    Then I'm left clueless. Might just be a frozen database or something in which the profile sections are just held on.

    Who knows. The world is coming to an end :lol:
     
  11. "Shion"

    "Shion" Burn, my COSMOS!!!

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    400
    Likes Received:
    3
    Location:
    In the cosmos
    HELL YEAH!^^^

    Im ALSO having a problem with adding a banner too....

    crap, wtf is going on?
     
  12. 261311

    261311 The Man on Ice

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    993
    Likes Received:
    5
    Location:
    Canada
    Banner? As in a signature image? Probably the same deal, stop trying until a new day arises I guess.
     
  13. "Shion"

    "Shion" Burn, my COSMOS!!!

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    400
    Likes Received:
    3
    Location:
    In the cosmos
    Ok. cool. Thanks guys for the support
     

Share This Page