Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

I need help...:(

Discussion in 'The Lounge' started by sherwood3570, Jul 23, 2007.

  1. sherwood3570

    sherwood3570 infused

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    807
    Likes Received:
    17
    Location:
    Michigan
    Wii Friend Code: 1830-2062-7374-0757
    1830-2062-7374-0757
    I need some help. Usually I know my stuff with electronics, but this one is killing me.

    I hooked up my Sega Genesis to my 26' Magnavox lcd flatscreen and I only get black and white. A few weeks ago, I was able to get full color with my Sega Dreamcast...I tried hooking the Genesis up to my other tv and it works fine. Does anybody know what the deal is??
     
  2. DBloke

    DBloke The last original
    Staff Member Moderator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    19,425
    Likes Received:
    110
    Location:
    Super Mancyland
    Wii Friend Code: 8041-7231-3447-6164
    8041-7231-3447-6164
    First - Is it a one or two
    If its a 2 there should be a black box thing that gose into the tv if it has a swicth on it flick it

    Or try retuning
     
  3. sherwood3570

    sherwood3570 infused

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    807
    Likes Received:
    17
    Location:
    Michigan
    Wii Friend Code: 1830-2062-7374-0757
    1830-2062-7374-0757
    The black box is only 1, it's manufactured for channel 3...How do I retune my tv? Is that just like searching for channels again? ...Keep in mind that I never connect this tv to any sort of cable or antenna, it's strictly a gaming tv.

    I guess I'm going to have to call Magnavox and complain..:(

    Thanks Prinny for the help dude!
     
  4. DBloke

    DBloke The last original
    Staff Member Moderator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    19,425
    Likes Received:
    110
    Location:
    Super Mancyland
    Wii Friend Code: 8041-7231-3447-6164
    8041-7231-3447-6164
    Is it a gen 1 (has a headphone input) or 2 (small)
     
  5. sherwood3570

    sherwood3570 infused

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    807
    Likes Received:
    17
    Location:
    Michigan
    Wii Friend Code: 1830-2062-7374-0757
    1830-2062-7374-0757
    umm, gen 2...

    It somewhat looks like this, except 26'. [​IMG]

    It's a HD tv, and has an input for a pc aswell.
     
  6. DBloke

    DBloke The last original
    Staff Member Moderator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    19,425
    Likes Received:
    110
    Location:
    Super Mancyland
    Wii Friend Code: 8041-7231-3447-6164
    8041-7231-3447-6164
    [​IMG]
    look on this (UK ver but I think its the same) for a switch

    If not try to get your tv to search for the signal
    For try looking on the TVs menu for fine tuning and do it manuly
     
    • Like Like x 1
  7. sherwood3570

    sherwood3570 infused

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    807
    Likes Received:
    17
    Location:
    Michigan
    Wii Friend Code: 1830-2062-7374-0757
    1830-2062-7374-0757
    That's what my old black box looked like. I now have a generic box, with no switches, and no spot to screw on your cable cord from the wall.

    I'll keep messing around with it till I figure it out, thanks Prinny.
     

Share This Page