Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Intro and first question, please

Discussion in 'Introduce Yourself' started by sadow, Nov 23, 2007.

  1. sadow

    sadow WiiChat Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi, I'm Sadow, just joined right now. I've had the Wii console for about 3-1/2 months now. I've got a question....

    My parents just got me an iMac. I'm wondering if I can connect the Wii to the internet with a Mac. Manual seems to mention ''PC''s, but nothing I can find about Macs.

    Any Mac users out there? Oh, yeah, we have an iMac Air Port thing for wireless, but I'm not sure if that's what I need or not. Thanks for any help you might have.

    Sadow
     
  2. DBloke

    DBloke RIP and tea you say?
    Staff Member Moderator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    19,435
    Likes Received:
    110
    Location:
    Super Mancyland
    Wii Friend Code: 8041-7231-3447-6164
    8041-7231-3447-6164
    [​IMG]
    I can not help with the question thow (not a mac user)
     
  3. captainff

    captainff slightly amused

    Joined:
    Feb 25, 2007
    Messages:
    807
    Likes Received:
    21
    Wii Friend Code: 5537-0855-7535-2075
    5537-0855-7535-2075
    Yes you can, provided that your mac is connected to the router with a network cable.


    Go here and read how to connect a DS.. .. .. the Wii will work in the same way.
     
  4. elmo_999

    elmo_999 Wii launch Owner

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    1,207
    Likes Received:
    10
    Location:
    BC (go nucks and lions)
    I know that these dont work with macs.[​IMG]
     
  5. Chicagoan

    Chicagoan Official Breeder.

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    607
    Likes Received:
    4
    Location:
    Chicago
    Wii Friend Code: 0990-1391-2473-1732
    0990-1391-2473-1732
    Get a router and enjoy the wii connectivity!

    I personally recommend a Netgear :) 50 bucks.
     
  6. Maleko

    Maleko WiiChat Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    150
    Likes Received:
    3
    If you have the Airport base station, then your all set. It's just a matter of setting it up. Not a Mac person so I can't tell you how, but i know you can do it and it does work.
     
  7. Bobo onWii

    Bobo onWii Bobo is rhurbarbic!

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ont. mississauga
    I'm kinda knew to so could you pros hep me? HOW DO YOU SET UP YOUR OWN POST/TOPIC THINGY?!?!?!?!?!?!?
     
  8. Eagles

    Eagles WiiChat Member

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    1,877
    Likes Received:
    42
    Location:
    Perth, Australia
    Wii Friend Code: 5207-2685-9420-8549
    5207-2685-9420-8549
    Click "new thread" in the forum you want to post in eg. "Introduce Yourself".
     
  9. Bobo onWii

    Bobo onWii Bobo is rhurbarbic!

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ont. mississauga
    thanks *props*
     
  10. WiiWouldLike2Play

    WiiWouldLike2Play CU Guild For Life! :DDD

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    2,115
    Likes Received:
    49
    Location:
    Clearwater, Florida
    Wii Friend Code: 2881-3576-4343-5770
    2881-3576-4343-5770
    These do not work with Macs. They only work for Windows XP.
     

Share This Page