Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

MOHH2 problem

Discussion in 'Nintendo Wii Online' started by wiipro101, Feb 24, 2008.

  1. wiipro101

    wiipro101 WiiChat Member

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Wii Friend Code: 2629-9809-5869-4996
    2629-9809-5869-4996
    i go to multiplayer and when i get on i click on lobby and then i get disconnected right away. Whats wrong with it..? What do i do..?
     
  2. Foosoo

    Foosoo Banned

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    629
    Likes Received:
    37
    Location:
    Currently in England
    I have had a similar problem before. Try turning off your wii console, but take the disc out first, check the disc for any scratches. After that I waited about 10 minutes to let it cool down, then I tried it again and it worked. It could also be something to do with your MOHH2 profile.
     
  3. riverg

    riverg WiiChat Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    ya unplug ur wii also and let it sit for a while
     
  4. wiipro101

    wiipro101 WiiChat Member

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Wii Friend Code: 2629-9809-5869-4996
    2629-9809-5869-4996
    well its a brand new game right out of the store, just got it last night...
     
  5. pinkfloyd6

    pinkfloyd6 WiiChat Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    I have the same problem m8... I get to the lobby, I choose the game, I get the loading screen then I get the famouse message: you have been disconnected from network. Even when I try to create a game I get same message. People tell you this and that but still remains problem unsolved. I have new wii and new mohh2
     
  6. GDL2000

    GDL2000 WiiChat Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Location:
    Des Moines
    try changing the channel on your router from 1 to 11. This worked for me. Haven't had the problem since. Got the info from EA's website (forum).
     

Share This Page