Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

NetGear WG602 - works?

Discussion in 'Nintendo Wii Online' started by pluto2, Jan 2, 2007.

  1. pluto2

    pluto2 WiiChat Member

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Has anyone tried this wireless access point? Does it work? nicely? any comments appreciated.

    Kristian
     
  2. pluto2

    pluto2 WiiChat Member

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    and of course I am talking about whatever it works fine for the Wii :p
     
  3. Colonel Custard

    Colonel Custard WiiChat Member

    Joined:
    Mar 2, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Well at the mo for me at least the answer is no - that's why I've joined this forum to try to find out why.

    The Wii finds it no problem, but when I try to test the connection I get a "Error Code 52230: Unable to connect to server"

    Looking at the Station List in the AP, it shows the Wii's MAC address and says the status is forwarding - exactly as it does when I connect to the AP using either of my Laptops.

    My ADSL router (Solwise 715) acts as a DHCP server, the laptops get their IP address from that. I've tried the Wii on both DHCP and static but still get the same error.

    The Wii wireless works fine on my friends DG834, but obviously this is also a router and not just a Wireless Access Point.

    I have a Netgear GS605 1Gbit switch with the following connected to it:
    2 PCs connect to that via wires
    2 Laptops via wireless
    Netgear WG602 Wireless Acces Point
    Solwise SAR715 ADSL router

    Everything except the Wii works fine so if anyone could shed any light I'd be eternally grateful!!! :smilewinkgrin:
     
  4. Colonel Custard

    Colonel Custard WiiChat Member

    Joined:
    Mar 2, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    OK answered my own question, a router firmware upgrade was in order.

    So in answer to the OP's question... yes the WG602 appears to work fine.
     
  5. Byuakuya

    Byuakuya Bleach & Heroes fan.

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,251
    Likes Received:
    78
    Location:
    Soul Society
    yea mine is also a netgear and it works without problems. has done from day one.
     

Share This Page

Search tags for this page

gs605 ps3

,
netgear gs605 dhcp
,
netgear gs605 firmware
,

netgear gs605 firmware upgrade

,
netgear wg602 dhcp
,

netgear wg602 dhcp addresses

,
netgear wg602 dhcp server firmware update
,

netgear wg602 wii

,
wg602 dhcp netgear error
,
wg602 firmware upgrade