Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

no video, buzzing audio

Discussion in 'Nintendo Wii Hardware' started by jwinthrop, Nov 8, 2010.

  1. jwinthrop

    jwinthrop WiiChat Member

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi all!

    So I bring my Wii to a friends house to play, and when I get back home there is no video on the screen and a loud buzzing sound from the speakers. However, I can still hear the Wii menu loading up and can feel the Wiimote vibrate as I move it around the screen. Any ideas? It's not under warranty so I am prepared to do whatever fix myself.
     
  2. jwinthrop

    jwinthrop WiiChat Member

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I actually fixed this by moving the av cables around. It seems that they were tangled with the power cable which must have been causing some kind of interference. Whew!
     
  3. GRADY.JAE

    GRADY.JAE WiiChat Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    usa
    There could be several causes, but it sound like a ground loop problem. I'm curious as to how your connecting your PC to three different receivers. Maybe your not doing the sound card audio output distribution properly.
     

Share This Page

Search tags for this page
humming noise wii audio
,

nintendo wii no picture buzzing sound

,

no audio wii

,

wii audio buzz

,
wii audio buzzing noise
,
wii audio/video cord buzzing
,

wii buzzing

,

wii buzzing audio

,

wii buzzing sound

,

wii no video