Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Problem with Nin. USB Connector

Discussion in 'Nintendo Wii Hardware' started by Picasims, Oct 10, 2007.

  1. Picasims

    Picasims WiiChat Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I bought a Nintendo USB connector about 3 months ago and it worked and I used it and everything was okay. And today, the light was turned off, and now, my computer doesn't recognize the device that I'm putting in. I don't understand! It worked perfectly 24 hours ago!

    Can anyone help me please?
     
  2. TheFishMan

    TheFishMan WiiChat Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    try a system restore to a couple of days ago.
     
  3. Picasims

    Picasims WiiChat Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    After a quick research on forums, I think my USB connector is dead. I don't know why it is because I never ''violented'' it, but on many forums, when people get that message, it means that the thing that they want to connect is dead. :frown2:


    I don't want to buy antoher one ! :sad:
     
  4. Whoops

    Whoops WiiChat Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    223
    Likes Received:
    2
    Location:
    England
    Wii Friend Code: 5231-0127-5051-6215
    5231-0127-5051-6215
    I think thats what happend to mine. So i just bought a router in the end its much easier and less likely to go wrong.
     

Share This Page