Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Super Mario Bros 3

Discussion in 'Virtual Console, WiiWare and DSIWare' started by Samus_Aran, Jan 15, 2008.

  1. Samus_Aran

    Samus_Aran WiiChat Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto
    Wii Friend Code: 8503-6019-0413-4908
    8503-6019-0413-4908
    Why are the colours on the right side of the screen sort of messed up? And the screen is off to the right a little :wtf:
     
  2. wario2ooo

    wario2ooo vote for me....Wario!

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    6,077
    Likes Received:
    57
    Location:
    Calfornia, USA
    Wii Friend Code: 0162-6929-7214-8876
    0162-6929-7214-8876
    frist question: i dont know....never experienced it before

    second question: maybe the wii is off...you can adjust on the wii options
     
  3. Napalmbrain

    Napalmbrain WiiChat Member

    Joined:
    May 15, 2006
    Messages:
    4,286
    Likes Received:
    33
    Location:
    Cardiff, Wales
    This question comes up a lot. Apparently it always did that back on the NES.
     
  4. Samus_Aran

    Samus_Aran WiiChat Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto
    Wii Friend Code: 8503-6019-0413-4908
    8503-6019-0413-4908
    [MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=MNGZ8SGS4hE[/MEDIA]
    Looks like I'm not the only person with this problem. Must be the game itself.
    Maybe Nintendo will release a fix ???
     
  5. Samus_Aran

    Samus_Aran WiiChat Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto
    Wii Friend Code: 8503-6019-0413-4908
    8503-6019-0413-4908
    Hopefully they release the Mario Allstars version then :cool:
     
  6. wario2ooo

    wario2ooo vote for me....Wario!

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    6,077
    Likes Received:
    57
    Location:
    Calfornia, USA
    Wii Friend Code: 0162-6929-7214-8876
    0162-6929-7214-8876
    oh....you mean that......its was like that on the nes too
     
  7. Samus_Aran

    Samus_Aran WiiChat Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toronto
    Wii Friend Code: 8503-6019-0413-4908
    8503-6019-0413-4908
    Too long ago for me to remember that little detail :lol:
     
  8. Wh15ky

    Wh15ky WiiChat Member

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Another Mario 3 question!

    I never had a nes, so I had never played any of the old mario games at all. However I did buy this as a VC and am finding it very addictive. But can you save your progress before you switch off? I am getting a bit pissed at having to start at the beginning every time.
     
  9. Napalmbrain

    Napalmbrain WiiChat Member

    Joined:
    May 15, 2006
    Messages:
    4,286
    Likes Received:
    33
    Location:
    Cardiff, Wales
    Quit to the Wii menu before turning the console off. You'll be able to start exactly where you left off. This also works for all VC games bar N64 and Neo Geo.
     
  10. Wh15ky

    Wh15ky WiiChat Member

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Thanks Napalmbrain! I'll enjoy it alot more now.
     
  11. sagema

    sagema 3D Artist

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    1,685
    Likes Received:
    16
    Location:
    NY
    Wii Friend Code: 4496-9128-1304-3457
    4496-9128-1304-3457
    No one reads the manual that came with the Wii. Did you know if you throw the Wiimote at the TV you will break the TV? Wow that guy is horrible at Mario Brothers 3. I always wondered why the stage timer was so long. I wonder no more.
     
    #11 sagema, Jan 18, 2008
    Last edited: Jan 18, 2008
  12. Greg-P

    Greg-P WiiChat Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    i cant even get on to it help!!

    how do you get on to it??
    the sound comes up but the picture doesnt :S
    what do i have to do to get it come up??
    please help thanks x
     

Share This Page