Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

weird remote issues

Discussion in 'Nintendo Wii Hardware' started by Mewmix, Dec 25, 2006.

  1. Mewmix

    Mewmix WiiChat Member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    has anyone played for a few hours, take a 5 min break, come back to discover the remotes dont work?? i dot get this, they just randomly stop. also happened when i just turned it on. any ideas to fix. it does eventually come back if u miss with it enough
     
  2. lolz

    lolz based on a true story

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    263
    Likes Received:
    1
    Location:
    **** if i know
    Wii Friend Code: 1805-3931-7385-1789
    1805-3931-7385-1789
    if you dont do anything with a remote for a while it will shut off. it will turn back on if you just hit a button. i'm not sure if thats your problem though. maybe somethings wrong with the syncing?
     
  3. vallo boucher

    vallo boucher WiiChat Member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Location:
    canada
    Wii Friend Code: 1324-4942-7569-4262
    1324-4942-7569-4262
    its your syncing i had the same problem
     
  4. Mewmix

    Mewmix WiiChat Member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    how did you fix the syncing problem then??
     
  5. vallo boucher

    vallo boucher WiiChat Member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Location:
    canada
    Wii Friend Code: 1324-4942-7569-4262
    1324-4942-7569-4262
    just resync every controller
    new batteries to not those crap ones they come with
     
  6. Mewmix

    Mewmix WiiChat Member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    thats the thing though, NONE of the remotes work at that point, they just blink all 4 lights. Eventually one of them works then the rest follow. Ive tried resyncing and unplugging and reseting and swapping batteries, it just seems to fix itself....i think...
     

Share This Page