Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

wifi USB problems

Discussion in 'Nintendo Wii Hardware' started by bark52, Dec 30, 2007.

  1. bark52

    bark52 WiiChat Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    hi everyone

    ok so i can load the usb connector and successfully run internet related tasks on my Wii. But after i turn my computer off and reboot it, i will click on the registration tool and nothing appears. I also run a connection test and the wii says it is unable to connect to the internet.

    This happened with 2 different computers, and they are in good shape. Still same problems though. In order to go online again i have to uninstall the USB software from my computer and reload. But that takes a while and is annoying. (especially if this still goes on when brawl comes out!)

    Can someone help me?
    -Jon
     
  2. Wii_Smurf

    Wii_Smurf No.1 Smurf

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    3,952
    Likes Received:
    71
    Location:
    Manchester
    Wii Friend Code: 0000-0000-0000-0000
    0000-0000-0000-0000
    Should work
    Make sure after installing it and acceping your Wii to use it you take your Connecter before you restart your PC if you do
    Make sure it's flashing too. Should work
     
  3. Dkw0101

    Dkw0101 Your Savior

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    1,003
    Likes Received:
    10
    Wii Friend Code: 3156-1824-0023-3057
    3156-1824-0023-3057
    when you do the connection test and it fails, it should give you a support code, submit the code at support.nintendo.com
     
  4. WiiWouldLike2Play

    WiiWouldLike2Play CU Guild For Life! :DDD

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    2,115
    Likes Received:
    49
    Location:
    Clearwater, Florida
    Wii Friend Code: 2881-3576-4343-5770
    2881-3576-4343-5770
    Yep, and does your computer support your Connector? The USB Connector, only works if you have Windows XP, I think they also have an upgrade or whatever, so it could work on Vista. But, I heard that it didn't really work? Lol
     

Share This Page