Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

wiiconect w/ 56k

Discussion in 'Nintendo Wii Online' started by samcat, Jan 26, 2007.

  1. samcat

    samcat WiiChat Member

    Joined:
    Jan 20, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I have 56k (I live in Vermont so shoot me). Will the wii be able to update? I figer I connect w/ my comp then turn on the wii has anyone tryed this?

    thanks.
     
  2. Link_

    Link_ The Hero Of Time

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Location:
    Puerto Rico
    Wii Friend Code: 3401-8126-5359-2546
    3401-8126-5359-2546
    i have,put the lan cable from the pc to the router internet slot,the use the network setup wiz
     
  3. csiguy4u

    csiguy4u WiiMaster

    Joined:
    Nov 6, 2006
    Messages:
    1,174
    Likes Received:
    2
    Location:
    Oklahoma City, OK
    Why are you paying for dial-up when for the same price or cheaper you can get broadband? If you can't get broadband then you need to stay off the Internet because it slows the rest of us down.
     
  4. Hunter123

    Hunter123 WiiChat Member

    Joined:
    Jan 25, 2007
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Location:
    Italy
    Wii Friend Code: 2944-3812-8896-7914
    2944-3812-8896-7914
    Hi, i have 56k. I have updated my wii, i can use the weather channel, send messages, Send Mii...the only problem for now is only the Shop channel, but i think it'snt a connection problem, i think it's a setup problem, i hope i can solve this problem soon.
     
  5. DiscoBiscut1337

    DiscoBiscut1337 WiiChat Member

    Joined:
    Jan 27, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    nope, The wii got a Wi Fi . "Wireless Router"<- to get on internet:incazzato: :tard: :cornut: :hand: :zzz: :rolleyes: :confused: :arf: :ihih: :mad: :p :aureola: :lol: :wink: :aureola: :aureola: :aureola: :aureola: :aureola: :aureola: :aureola:
     

Share This Page