Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Does my TV fit?

Discussion in 'Nintendo Wii Hardware' started by K-NEX, Jun 15, 2006.

  1. K-NEX

    K-NEX WiiChat Member

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lithuania
    I have a bit old TV.It's SAMSUNG PROGUN II(i think).So does he gonna fit?:confused:
     
  2. DBloke

    DBloke The last original
    Staff Member Moderator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    19,426
    Likes Received:
    110
    Location:
    Super Mancyland
    Wii Friend Code: 8041-7231-3447-6164
    8041-7231-3447-6164
    yes nintendo arnt going hd yet
    you need a scart socket if you dont have one (must be very old all tvs in the past 10 years have them) better get a new tv
     
  3. K-NEX

    K-NEX WiiChat Member

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lithuania
    Well i buyed my TV at 2003
     
  4. DBloke

    DBloke The last original
    Staff Member Moderator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    19,426
    Likes Received:
    110
    Location:
    Super Mancyland
    Wii Friend Code: 8041-7231-3447-6164
    8041-7231-3447-6164
    It will work
    i got older tvs than that and they work with anything
     
  5. Combat Deity

    Combat Deity WiiChat Member

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    if not u can always buy an analog cable!
     
  6. DBloke

    DBloke The last original
    Staff Member Moderator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    19,426
    Likes Received:
    110
    Location:
    Super Mancyland
    Wii Friend Code: 8041-7231-3447-6164
    8041-7231-3447-6164
  7. registerednerd

    registerednerd Wii online moderator

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    1,054
    Likes Received:
    5
    Location:
    Missouri, United States
    Exaclty what is a SCART socket? I live in the US, where we don't use them, but there is an accessory for my graphics card that uses one. Just wondering.
     
  8. Arcadium

    Arcadium Not Banned

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    2,269
    Likes Received:
    3
    Location:
    Colombia
    Wii Friend Code: 6980-3796-3948-8393
    6980-3796-3948-8393
    It will work on any TV u want so don't worry about
     
  9. dwaltin

    dwaltin The Dominator :P

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    246
    Likes Received:
    1
    Location:
    Right Behind You
    yeah and if it doesnt have the 3 prong inputs just buy the connector that goes from the consol to the cable plug in and put it on channel 3 or 4
     
  10. DBloke

    DBloke The last original
    Staff Member Moderator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    19,426
    Likes Received:
    110
    Location:
    Super Mancyland
    Wii Friend Code: 8041-7231-3447-6164
    8041-7231-3447-6164
  11. K-NEX

    K-NEX WiiChat Member

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lithuania
    Holy cow!It fits!Thanks guys!
     

Share This Page