Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

NTSC Wii Power Supply With PAL Wii

Discussion in 'Nintendo Wii Hardware' started by theFunnyBone, Jan 4, 2019.

  1. theFunnyBone

    theFunnyBone WiiChat Member

    Joined:
    Jan 4, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I am thinking about getting a PAL Nintendo Wii for modding and other stuff. I do not own a stepdown transformer, and I only have a power cord for a NTSC console, can I use the NTSC power supply with a PAL Wii console without an explosion?
     
  2. DBloke

    DBloke RIP and tea you say?
    Staff Member Moderator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    19,472
    Likes Received:
    111
    Location:
    Super Mancyland
    Wii Friend Code: 8041-7231-3447-6164
    8041-7231-3447-6164
    Just nab another PAL Wii with all the cables, they arent expensive
     
  3. theFunnyBone

    theFunnyBone WiiChat Member

    Joined:
    Jan 4, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Yeah, but I live in the US, and I don't own a stepdown transformer.
     
  4. DBloke

    DBloke RIP and tea you say?
    Staff Member Moderator

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    19,472
    Likes Received:
    111
    Location:
    Super Mancyland
    Wii Friend Code: 8041-7231-3447-6164
    8041-7231-3447-6164
    Get an American one?
     
  5. theFunnyBone

    theFunnyBone WiiChat Member

    Joined:
    Jan 4, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I already have one, I want to get a PAL wii for reasons that I won't put on here, and I am unwilling to mod a pre-owned wii and use any region changer on it
     

Share This Page