Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Actiontec 1524 test connection fails

Discussion in 'Nintendo Wii Online' started by andrew_mackley, Dec 27, 2006.

  1. andrew_mackley

    andrew_mackley WiiChat Member

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi - first post so hope following correct format...
    I have an (old) actiontec 1524, with latest firmware. it connects to PCs and DS's with no problem. For the WII it:-
    1. Finds the access point correctly
    2. Lets me enter the WEP (and puts out an error if enter incorrect code)
    3. If use auto setup (i.e. use DHCP) I get error 52031
    4. If use manual setup and enter IP, Mask and DNS I get error 52030

    I have tried channels 1 (which was the default), 10 and 11
    The actiontec 1524 doesn't have any settings for a built in firewall, only relying on NAT so cant turn that off
    Can't find anywhere to change the MTU in the router as advised on some posts
    Just to re-iterate - this works with a DS (well all 4 we have!) and the WII is in line of site of the router

    As I'm in the UK the Nintendo.com forums wont let me register - does anyone here have any other suggestions or feedback using the actiontec?

    thanks
    arm
     

Share This Page

Search tags for this page

actiontec 1524 firewall

,

actiontec router fails test with

,

actiontec wii error code

,

actiontec wii settings

,

changing nat settings on actiontec r1524su

,

dgn2200-100nas

,

is the actiontec r1524su compatible with the nintendo wii?